DOLAR 32,5189 -0.08%
EURO 34,9463 0.3%
ALTIN 2.434,670,49
BITCOIN 2082726-3.8232%
Trabzon
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:39

İKİNDİYE KALAN SÜRE

TRANSFER SEZONU BAŞLAMADAN ONLARCA FUTBOLCUNUN ADI TRABZONSPORLA YAZILMAYA BAŞLADI
  • Haberin Yildizi
  • Gündem
  • TRANSFER SEZONU BAŞLAMADAN ONLARCA FUTBOLCUNUN ADI TRABZONSPORLA YAZILMAYA BAŞLADI

TRANSFER SEZONU BAŞLAMADAN ONLARCA FUTBOLCUNUN ADI TRABZONSPORLA YAZILMAYA BAŞLADI

ABONE OL
3 Ocak 2021 07:51
TRANSFER SEZONU BAŞLAMADAN ONLARCA FUTBOLCUNUN ADI TRABZONSPORLA YAZILMAYA BAŞLADI
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

 

Her transfer sezonunda olduğu gibi yine onlarca futbolcunun adı Trabzonsporla yazılmaya çizilmeye başlandı.Teknik Patron Abdullah Avcının ikinci yarı kadroda yer vermeyi düşünmediği isimler yavaş yavaş belli olmaya başlamasıyla bir çok isim için Trabzonspora gelecek haberleri basın bültenlerini süslüyor .

Sezon başlamadan önce de son dakikalarda ard arda gelen transferler den de ders almamız gerekiyor diyen aklı selim Trabzonspor taraftarları ; birilerinin önermesi ile futbolcu alınmasın diyorlar sezon başından alınan futbolculardan Hugo ve Baker dışındakilerden verim alamayan Trabzonspor ara transfer döneminde öncelikle defans bloğuyla forvet arasındaki hattı güçlendirecek 2 orta saha ve ilerde ise güçlü ve fırsatçı bir gölcüye ihtiyaç olduğu yönetime Teknik patron Avcı tarafından  bu alanlar için öncelik istediği aklındaki isimlerden önceliği ise eski öğrencisi Mahmut Tekdemir olduğu ve bu futbolcuyla ve Kulüp Başkanı Gümüşdağ ilede görüştüğü biliniyor.

Sözleşme imzaladı zaman Trabzonsor yönetiminede geniş bir futbolcu dosyası sunan Avcı aslında takımı kendi oyun felsefesine görede yeniden şekillendirmek istiyor ,bu konudaki çalışmaların bu ara transfer dönemine yetişmemesi halinde yaz transfer sezonunda bitirilerek gelecek sezona Avcı patentli bir kadroyla başlamak istiyor .

Yönetime verdiği dosyasında Avcının avrupadaki ve türkiyedeki gelecek vaat eden yerli futbolcular olduğu biliniyor dosyanın içerisinde transferi halinde kadroda direkt oynayacak yabancı futbolcular da bulunuyor bunlardan biride ara transfer döneminde alınmasını istediği Türkiyeyi ve Türk futbolunu yakından bilen Mehdi Bourabia. da bunlardan biri.

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!