DOLAR 32,5768 0.09%
EURO 34,9532 0.31%
ALTIN 2.421,87-0,01
BITCOIN 2095259-3.01391%
Trabzon
24°

KAPALI

04:27

SABAHA KALAN SÜRE

İLK KAPLAN BERAT AYBERK ÖZDEMİR

İLK KAPLAN BERAT AYBERK ÖZDEMİR

ABONE OL
4 Ocak 2021 08:14
İLK KAPLAN BERAT AYBERK ÖZDEMİR
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

 

Süper Lig’in yükselen yıldızı Berat Ayberk Özdemir, Trabzonspor yolunda! Yurt dışından da birçok kulübün izlediği genç futbolcu için yapılan görüşmelerde sona yaklaşılırken Berat’ın transferinde Abdullah Avcı’nın büyük rol oynadığı öğrenildi.

Avrupalı kulüplerin de radarında olana Berata Southampton ve Lyon’un ilgilendiği biliniyordu.Beratın Trabzonspor’u tercih etmesinde Abdullah Avcı’nın etkisi bulunuyor. Annesi Trabzonlu olan 22 yaşındaki futbolcu, tecrübeli teknik direktörle uzun uzadıya görüştü. Avcı’nın kafasındaki plan ve rolü beğenen Berat’ın Trabzonspor’a transfer olmak istediğini yönetime ilettiği belirtildi.

Berat Özdemir Milli Takım hayalini gerçekleştirmek için en uygun kulübün de Trabzonspor olduğunu düşündüğü burada göstereceği performansla  milli takım rotasyonu içine de girebilir. Başarılı oyuncu teknik oyun anlayışının yanı sıra sertliğiyle de dikkat çekiyor.

Bordo-mavili yönetim, Gençlerbirliği’nin genç yeteneği için prensipte anlaşma sağlaması neticesinde kulübüylede anlaşarak ödemele konusunda son rötuşların yapıldığı , Alınan bilgilere göre de  Trabzonspor’un bu transfer için başkent temsilcisine 2.5 milyon euro’luk bir bonservis bedeli ödeyeceği öğrenildi.

Gençlerbirliği Kulübü Kongre Üyesi Mehmet Soylu, ise kişisel sosyal medya hesabından transfer haberlerini doğrularken Berat Özdemir’in 2.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında Trabzonspor’a transfer olduğunu   Başkent ekibinin ayrıca sonraki satıştan %20 pay alacağını açıkladı.

Ödeme planı hakkında bilgi veren Soylu’nun yaptığı açıklama şu şekilde:

“Arkadaşlar Berat hakkında bilgi vereyim. Berat satıldı. 2.5 milyon euro bedel karşılığında. 1 milyon euro peşin. Kalan 1.5 milyon euro Mayıs’ta. %20 yetiştirme payımız olacak. Gelen para yabancı topçular üzerinden birilerinin cebine gidecek. Bizler iki maç yenince susacağız. Durum bu.”

 

Trabzonspor ve Beşiktaşın istediği Berat Özdemirin transferini açıkladı

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!