Ana Sayfa Gündem, Spor 7 Ocak 2021

BİR ENGEL DAHA AŞILDI ,TAŞLAR YERİNE OTURUYOR

Haberin Yıldızı-

 

Süper Lig’in 17. haftasında Trabzonspor konuk ettiği Göztepe’yi 1-0 mağlup etti ve lider Gaziantep ile puan farkını 5’e indirdi.

Süper Lig’in 17. haftasında Trabzonspor evinde Göztepe ile karşı karşıya geldi. Medical Park Stadı’nda oynanan mücadeleyi bordo-mavililer tek golle kazandı.

Trabzonspor’a galibiyeti getiren gol, 27. dakikada golcü oyuncu Caleb Ekuban’dan geldi. Ekuban böylece son 7 haftada attığı 4 golle eski formunu tekrar yakalamaya başladığını da göstermiş oldu.

Bu sonuçla birlikte son 5 haftadaki 4. galibiyetini alan Trabzonspor puanını 26 yaparken, 5 maçtır kazanamayan Göztepe 19 puanda kaldı.

Süper Lig’in 18. haftasında bay geçecek Trabzonspor sonraki haftada deplasmanda Antalyaspor ile karşılaşacakken, Göztepe ise 18. haftada evinde Antalyaspor’u ağırlayacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil