Ana Sayfa Bölge, Gündem 7 Ocak 2021

Trabzon Ak Partide Görev Değişimi

Trabzon Ak Parti İl Başkanı Haydar Revi’nin genel merkezde yapılan görüşme neticesinde kendisine tevdi edilen Genel Merkez Teşkilat Başkanlığını Karadeniz İl Koordinatörliğü görevine atanan Trabzon il Başkanı Revinin bu görevlendirme sonrasında yaptığı açıklamada AK Parti Trabzon İl Başkanlığı görevini layıkıyla yerine getirdiğini belirten Revi “AK Parti Trabzon İl Başkanı olarak 6 yıldır görev yapıyorum. Allah’a şükürler olsun ki görevimi layıkıyla yerine getirdiğim düşünüyorum. Girdiğimiz bütün seçimlerde başarı elde ettik. Sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a karşı mahcup olmamak, davamıza bir halal getirmemek İçin gece gündüz çalıştık. Bütün bu çalışmaların neticesinde kıymetli Cumhurbaşkanımızın tensipleriyle Karadeniz Bölge İl Koordinatörlüğüne görevlendirildim. Her zaman olduğu gibi Cumhurbaşkanımız Erdoğan’ın yol arkadaşı olarak mücadelemizi sürdürmeye devam edeceğiz.”

AK Parti Genel Merkez Teşkilat Başkanlığı Karadeniz Bölgesi il koordinatörlüğünde görevlendirmesi dolayısıyla İl başkanlığına aday olmayacağını ifade eden Revi “Bölge İl Koordinatörlüğüne görevlendirilmem nedeniyle yapılacak il kongresinde aday olmayacağım. Teşkilatlarımıza ve üyelerimize duyurur, değerli dava arkadaşlarıma ve kıymetli hemşehrilerimize bugüne kadar vermiş oldukları destekten dolayı teşekkür ederim. Saygı ve hürmetle sizleri selamlıyorum.”diyerek aday olmayacağını açıkladı

Bu açıklamanın ardından gelecek seçimde aday olmayacağını açıklamasının ardından il başkan aday adayları da ortaya çıktı.

ADAY ADAYLIKLARINI AÇIKLADILAR Bugün yaptığı bir açıklama ile il başkanlığına adaylığını duyuran Ortahisar Belediye Başkanı Selahattin Çebi’nin yanısıra Ak Parti İl Başkan Yardımcıları Hasan Dilekoğlu, Uğur Aydın eski yönetici Enes Aslan, Büyükşehir Belediye Meclis Başkanvekili Mehmet Karaoğlu, Ak Parti Of eski ilçe başkanı Hakan Terzioğlu ile iş insanı Metin Kaya aday adayı olduklarını açıkladılar.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil