Ana Sayfa Gündem, Spor 10 Ocak 2021

KRAL HER YERDE KRAL

Haberin Yıldızı-

 

Burak Yılmaz, Avrupa’nın 5 büyük liginde, 35 yaş üstü futbolcular arasında en golcü 3. oyuncu oldu. Zirvede 14 golle Cristiano Ronaldo yer alıyor.

Bir dönem Trabzonsporda da oynayan daha sonra Beşiktaş ile futbol yaşantısına devam eden Burak Yılmaz  daha sonra Beşiktaş ile yollarını ayırarak Fransa’nın Lille takımına transfer olmuştu. Burak Yılmaz, ilerlemiş yaşına rağmen ‘Kral’ lakabını hak etmeye devam ediyor.

EN GOLCÜ 3. OYUNCU

Ligde 8, toplamda ise 10 gole imza atan golcü futbolcu, Avrupa’nın 5 büyük liginde, 35 yaş üstü futbolcular arasında en çok gol atan 3. oyuncu oldu.

Listenin zirvesinde Juventus’un Portekizli yıldızı Cristiano Ronaldo, 2. sırada ise Milan’ın 39 yaşındaki süperstarı Zlatan Ibrahimovic yer alıyor.

Sampdoria’nın golcü futbolcusu Fabio Quagliarella ise 4. sırada.

1-Ronaldo 14 gol
2-Ibrahimocic 10 gol
3-Burak Yılmaz 8 gol
4-Fabio Quagliarella 7 gol

Burak Yılmaz yıldızlarla yarışıyor #1
Kaynak:kralspor.com

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil