Ana Sayfa Gündem, Spor 12 Ocak 2021

Yerliye Hucum

Almanya 2. Bundesliga ekiplerinden Darmstadt 98 forması giyen Serdar Dursun, hakkında çıkan transfer iddialarıyla ilgili konuşan  Serdar Dursun, Beşiktaş ve Trabzonspor’un kendisine olan ilgisini doğruladı.
Bu sezon çıktığı 16 karşılaşmada 10 gol, 3 asist üreten 29 yaşındaki futbolcu, “Kulübüme resmi teklif gelmedi ama menajerim Türkiye’de çeşitli kulüplerle görüşüyor. Kulüpler arasında Trabzonspor ve Beşiktaş da var. Kulübümün belirlemiş olduğu bir bonservis bedeli var ve kontratım 5 ay sonra bitiyor.” dedi.
Orta sahaya takviye edilen 22 yaşındaki Berat’la rahatlayan bordo-mavililerde, ilk 11’de yerli bir iskelet kuruluyor. Berat’ı direkt ilk 11’e monte edecek olan Avcı, geldiği günden bu yana sağ bekte oynattığı Serkan Asan, orta sahada 10 numara konumunda Abdülkadir Ömür, orta sahanın merkezinde Abdülkadir Parmak ve takımın kaptanı kaleci Uğurcan Çakır ile en az 5 yerli futbolcu kullanacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

HANGİ DESTEKLER ÖDENECEK ?

HANGİ DESTEKLER ÖDENECEK ?

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil