Ana Sayfa Gündem, Spor 14 Ocak 2021

TRABZONSPORDA HAREKETLİ SAATLER

Trabzonspor Teknik Patronu   Abdullah Avcı kadrodaki iskeleti yerli oyunculardan kurmak istiyor ,bunun ilk adımını Gençlerbirliğinden Beratla anlaşarak yapan Avcı yönetimden istediği listede Yusuf Erdoğanında olduğu öğrenildi sol kanatta Türkiye liglerinin en iyilerinden o lan Erdoğanın da Trabzonspora tekrar dönmek istediği gelen bilgiler arasında

Bu sezon Kasımpaşa’da başarılı bir performans ortaya koyan eski Trabzonspor’lu Yusuf Erdoğan’ın geri döneceği iddia edildi. Yusuf Erdoğan’ı tekrar kulübe katmak isteyen Trabzonspor’un atağa geçtiği öğrenildi.Gelen bilgiler Yusuf Erdoğanın Trabzondan ev baktırdığı şeklinde.

Tecrübeli kanat oyuncusu, Kasımpaşa’nın Süper Lig’de oynadığı 17 karşılaşmada topladığı 22 puanın 14’üne doğrudan katkıda bulundu. Deneyimli futbolcu 4’üncü hafta oynanan ve 1-0 kazandıkları Galatasaray maçında attığı golle takımına galibiyeti getirirken, 7’nci haftada Trabzonspor deplasmanında 4-3’lük skorla alınan kritik 3 puanda da önemli rol oynadı. Yusuf Erdoğan, 8’inci hafta ise Fraport TAV Antalyaspor maçında 2-2’lik beraberlikte yaptığı asistle 1 puanda pay sahibi oldu. 12’nci haftada Yukatel Denizlispor’a karşı kazanılan 3-2’lik maçta da 1 asist yapan Erdoğan, 15’inci haftada 2-2’lik skorla tamamlanan Medipol Başakşehir mücadelesinde rakip ağlara 1 gol bırakırken, 18’inci haftada 2-1’lik skorla geçtikleri Aytemiz Alanyaspor sınavında da 1 gol ve 1 asistle galibiyetin mimarı oldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil