Ana Sayfa Gündem, Spor 16 Ocak 2021

NERDE KALMIŞTIK…

 

Haberin Yıldızı-

Süper Lig’in 19. haftasında oynayacağı Antalyaspor maçı hazırlıklarını tamamlayan Trabzonspor dün  saat 16.45’te Türk Havayolları’na ait özel bir uçakla Antalya’ya geldi Takımı Antalya havalimanında karşılayan Traftarlar Abdullah Avcıdan bugünkü maç öncesi 3 puan sözü aldılar daha sonra havalimanından ayrılan Trabzonspor  müsabaka öncesi kamp yapacağı otele  geçti.

 

Trabzonspor ile Antalyaspor arasında 1968-69 sezonundan bu yana. Antalya’da oynanan 32 maçta, Bordo Mavili  takım 17 galibiyet, 8 beraberlik ve 11 yenilgi aldı….

Trabzonsporda Teknik Direktör Abdullah Avcı, Antalyaspor maç kafilesine şu isimlere yer verdi:

“Uğurcan Çakır, Erce, Arda, Hosseini, Edgar le, Vıtor Hugo, Hüseyin Türkmen, Pereira, Serkan Asan, Faruk Can Genç, Marlon, Kamil Ahmet Çörekçi, Flavio, Baker, Abdulkadir Parmak, Abdulkadir Ömür, Yusuf Sarı , Nwakaeme, Sefa Kınalı, Ekuban, Djaniny, Afobe”

Antalyaspor’da zorlu Trabzonspor maçı öncesinde ise  7 sakat var. Lukas Podolski, Ufuk Akyol, Drole, Ali Eren İyican, Bahadır Öztürk, Serdar Gürler ve Veysel Sarı bugün forma giyemeyecek

Teknik direktör Abdullah Avcı yönetiminde çıktığı 9 maçta 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet alarak 20 puan toplayan bordo-mavililer de hedef uzun bir aradan sonra Antalya maçınıda kazanarak üst üste 3 maçtan 3 puan alarak   3 maç  yeni bir seri yakalamak

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil