Ana Sayfa Gündem, Spor 17 Ocak 2021

YILIN İLK DERBİSİNE SAATLER KALDI …

Beşiktaş, Süper Lig’in 2021 yılının ilk dersinde  bugün sahasında ezeli rakibi Galatasaray’ı ağırlayacak.Süper Lig’in 19. haftasındaki derbide bugün karşılaşacak Beşiktaş ile Galatasaray, tarihlerinde 348. kez birbirine rakip olacak.

Taksim Stadı’nda 22 Ağustos 1924’te Beşiktaş’ın 2-0 galibiyetiyle başlayan 97 yıllık rekabette, geride kalan 347 maçın 122’sini Galatasaray, 111’ini Beşiktaş kazandı, 114 karşılaşma ise beraberlikle sonuçlandı.

Sarı-kırmızılıların 484 golüne, siyah-beyazlılar 453 golle karşılık verdi.

Zorlu maç öncesi hazırlıklarını sürdüren ev sahibi Beşiktaş’ta kart cezalısı Welinton, derbide forma giyemeyecek.

MONTERO MU NECİP Mİ?

Brezilyalı stoper dışında herhangi bir eksiği bulunmayan siyah-beyazlılarda teknik direktör Sergen Yalçın’ın, Montero ile Necip Uysal arasında kaldığı öğrenildi.

Rizespor ile oynanan kupa maçında iyi bir performans sergileyen İspanyol stoperin 1 adım önde olduğu belirtildi.

Beşiktaş’ın muhtemel 11’i: Ersin, Rosier, Montero (Necip), Vida, Rıdvan, Josef, Atiba, Mensah, Ghezzal, Larin, Aboubakar

Sergen Yalçın ve Fatih Terim in kadroları şekilleniyor #1

FALCAO, OMAR VE MUSLERA YOK

Konuk ekip Galatasaray’da ise sakatlıkları bulunan Falcao ve Omar ile, henüz takımla idmanlara yeni başlayan Muslera maçta forma giyemeyecek.

Sakatlıktan yeni çıkan Feghouli’nin ise karşılaşmaya yedek kulübesinde başlaması bekleniyor.

Galatasaray’ın muhtemel 11’i: Okan, Linnes, Luyindama, Marcao, Saracchi, Taylan, Belhanda, Arda, Emre Kılınç, Oğulcan (Feghouli), Diagne.

Sergen Yalçın ve Fatih Terim in kadroları şekilleniyor #2

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil