Ana Sayfa Bölge, Gündem 19 Ocak 2021

TRABZONDA KAPALI YOL YOK

Trabzon Büyükşehir Belediyesi, Trabzon’un yüksek kesimlerinde etkisini gösteren kar yağışının ardından karla mücadele çalışmalarına başladı. Meteorolojiden alınan bilgiler doğrultusunda teyakkuzda olan ekipler, kar yağışının başlamasıyla birlikte kapanan 57 mahalle yolunda kar küreme ve tuzlama çalışması yürüterek ulaşımın açık kalmasını sağlıyor.

Trabzon’da hava sıcaklıklarının düşmesiyle birlikte kar yağışı, Araklı, Arsin, Çaykara, Hayrat, Köprübaşı, Maçka, Sürmene, Şalpazarı ve Tonya ilçelerinin yüksek rakımlı bölgelerinde etkisini gösterdi. Aralıklarla devam eden kar yağışı öncesinde meteorolojiden alınan bilgiler doğrultusunda tüm ekiplerini teyakkuz halinde bulunduran Trabzon Büyükşehir Belediyesi
Yol Yapım ve Onarım Daire Başkanlığı, kar yağışının başlamasıyla birlikte harekete geçerek kar küreme ve tuzlama çalışmalarını başlattı. Ekipler, 57 mahalle yolunun kapandığı ilçelerde günlük yaşamın aksamaması ve yolların açık kalması için yoğun gayret gösteriyor.

EKİPLERİMİZE KOLAYLIKLAR DİLİYORUM
Büyükşehir Belediyesinden yapılan açıklamada, karla mücadele ekiplerinin mesai mefhumu gözetmeksizin görev başında olduğu belirtilirken, yolların açık kalması için kar küreme ve tuzlama çalışmalarına aralıksız devam edileceği ifade edildi. Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu ise vatandaşların kar yağışı dolayısıyla sorun yaşamaması adına tüm ekiplerin teyakkuzda olduğunu dile getirerek, “Sahada çalışan ve yolların açık kalması için üstün çaba sarf eden tüm Büyükşehir ve TİSKİ çalışanlarımıza kolaylıklar diliyorum” ifadelerini kullandı.

TÜM ÖNLEMLER ALINDI
Öte yandan Trabzon Büyükşehir Belediyesi, merkezde beklenen kar yağışı nedeniyle de tüm önlemlerini aldı. Yol Yapım, Bakım ve Onarım Dairesi ekiplerinin, vatandaşların kar yağışından etkilenmemesi adına kent merkezinde 7 gün 24 saat kar ve buzla mücadele çalışması gerçekleştireceği bildirildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil