Ana Sayfa Gündem, Politika 23 Ocak 2021

MERAL HANIM BUNLARI DUYMUYORMU …

Haberin Yıldızı-

 

Bahadır Erdem: Selahattin Demirtaş serbest bırakılsın

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Bahadır Erdem, Haber Global’de katıldığı bir programda, Selahattin Demirtaş’ın serbest bırakılmasını istedi

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Bahadır Erdem, TV100 kanalında Saynur Tezel’in sunduğu bir programa katıldı.

Demirtaş’la ilgili Avrupa İnsan Hakları Mahkemesi’nin (AİHM) kararına destek veren Erdem, Demirtaş’ın kendisini ilgilendirmediğini öne sürdü. Erdem, AİHM’in tepki çeken kararının yerine getirilmesini istedi.

“DEMİRTAŞ SERBEST BIRAKILMALI”

Türkiye’nin AİHM’le sözleşmesini hatırlatan Erdem, skandal açıklamalarına şöyle devam etti:

“Demirtaş’ın Demirtaş olması ya da HDP’nin eski Genel Başkanı olması beni ilgilendirmiyor. Ben hukukçu olarak şunu söylüyorum; AİHM bir karar verdiyse, sözleşmede de bir hükmümüz varsa siz ona uyarsınız. Selahattin Demirtaş serbest bırakılmalı. Çünkü sözleşme bunu söylüyor.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil