Ana Sayfa Gündem, Spor 26 Ocak 2021

SÜPER KUPA KİMİN OLACAK

Haberin Yıldızı-

 

2019-2020 Sezonu Süper Lig şampiyonu Medipol Başakşehir ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Trabzonspor takımları arasında 27 Ocak Çarşamba (yarın)günü oynanacak

Daha önce Katarda oynanacağı açıklanan final maçının pandemi sürecinin devam etmesi neticesinde İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacağı açıklanmıştı yarın akşam  saat 20.45’te başlayacak müsabakayı  Yaşar Kemal Uğurlu yönetecek.  Uğurlu’nun yardımcılıklarını Erdinç Sezertam ve Serkan Çimen yapacak. Karşılaşmanın 4. hakemi ise Tugay Kaan Numanoğlu olacak..

Abdullah Avcının  takımdaki  yoğun sinerjiyi  sahada görmek için futbolcularla her fırsatta motivasyon konuşmaları yapıyor

Deneyimli çalıştırıcı her idman öncesi yaptığı motivasyon konuşmalarıyla öğrencilerinin hırsını aktif tutuyor.

Milyonların kilitleneceği Başakşehir ile Trabzonspor arasındaki Süper Kupa finali 20.45’ten itibaren A SPOR ekranlarından naklen yayınlanacak. .

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

BAŞKAN DESTEK İSTEDİ…

BAŞKAN DESTEK İSTEDİ…

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil