Ana Sayfa Gündem, Spor 28 Ocak 2021

EDİN VİSCA TERCİHİNİ YAPTI

Haberin Yıldızı-

 

Gelişi ile Trabzonspor’u üst sıralara doğru tırmanışa geçiren Abdullah Avcı’nın, ara transferde en çok istediği isimlerden birisi de eski talebesi Edin Visca.

Süper Kupanın da kazanılması ile de şehirden ve yönetimden tam bir güvenoyu alan Teknik Patron Abdullah Avcıya yönetimin de bir jest yaparak hocanın eski öğrencisi Edin Viscanın transferini bitirmek için çalışmalarını hızlandırdı

Bordo-mavililerin yönetimin , takıma önemli bir ivme kazandıran tecrübeli teknik adamın talebini geri çevirmek istemediği ve bu transfer için şartları zorlama kararı aldığı öğrenildi.

Yönetimin, önümüzdeki günlerde Medipol Başakşehir’le 30 yaşındaki Bosna Hersekli futbolcu için masaya oturması bekleniyor. Visca’nın da Trabzonspor’a gelmek istemesi Fırtına’yı bu transfer için umutlandırıyor.

Bu sezon son şampiyon Başakşehir ile Şampiyonlar Ligi ve Süper Lig olmak üzere 20 maça çıktı. Yıldız oyuncu 6 gol ile 7 asiste imza attı

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

LİDER DEVLET BAHÇELİ

LİDER DEVLET BAHÇELİ

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil