Ana Sayfa Gündem, Spor 28 Ocak 2021

HEDEF SÜPER LİG

Haberin Yıldızı-

 

Daha önce Süper Lig‘de Konyaspor, Ankaragücü, Trabzonspor gibi bir çok takım çalıştıran , Osmanlıspor ile Avrupa Ligi’nde son 32 turuna kalan Mustafa Reşit Akçay, geçtiğimiz günlerde verdiği süpriz bir kararla 2.Lig’de  yer alan  Kocaelispor‘un başına geçti.

Takımıyla birlikte ilk maçı deplasmanda Sarıyer ile karşılaşan Tecrübeli teknik adam sahadan da net bir skorla 3-0 lık galibiyetle ayrılarak yeni takımıyla ilk maçından deplasmanda 3 puanla döndü.

Bu sezon evinde oynadığı maçları kaybetmeyen sarıyeri yenerek gücünü gösteren Kocaelisporda değişimin mimarı Mustafa Reşit Akçay olarak gösterildi

Maçtan sonra konuşan Mustafa Reşit Akçay : Daaha yolun başındayız kazandığımız sadece bir maç önümüzde kazanmamız gereken çok maç var derken hedeflerinin önce 1.lig daha sonra ise Kocaelisporun hakettiği süper lig olacaktır dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil