Ana Sayfa Gündem, Spor 28 Ocak 2021

SÜPER KUPA SÜPER TRABZONSPORUN

Haberin Yıldızı-

 İstanbul olimpiyat stadında oynanan 14. Süper Kupa’nın sahibi Trabzonspor oldu.

Karadeniz Fırtınası , Medipol Başakşehir’i 2-1 yenerek Süper Kupa’yı müzesine götürdü.  Karadeniz ekibi, 1976, 1977, 1978, 1979, 1980, 1983, 1995 ve 2010’dan sonra 9. kez Süper Kupa’nın sahibi oldu.  

Maç güzel görüntülerle başlarken futbolcular ve teknik ekip güle oynaya kolkola sahada yerlerini aldılar ama ne olduysa maçın 85. dakikasında Ekubanın gölü sonrası  iki takım yedek kulübeleri arasında tartışma yaşandı. Trabzonspor Yardımcı Antrenörü Egemen Korkmaz, ile Başakşehir İdari Direktörü Murat Yaman arasında tartışma yaşandı. Hakem Yaşar Kemal Uğurlu, iki isme de kırmızı kart çıkararak tirübüne yolladı

Tartışmaların ardından maç kaldığı yerden tekrar başlarken 13 dakika uzatma gösterildi uzatma dakikalarında da başka gol olmayınca maç 2-1 Fırtınanın gaibiyetiyle bitti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

İNDİRİM GELİYOR !

İNDİRİM GELİYOR !

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil