Ana Sayfa Gündem, Spor 30 Ocak 2021

Anastasios Bakasetas, Trabzon’da HOŞGELDİN

Haberin Yıldızı-

Trabzonspor, transferin son günlerinde bombaları patlatmaya başladı

Trabzonspor Sportif Yatırım ve Futbol İşletmeciliği Ticaret AŞ’den Borsa İstanbul’a gönderilen ve Kamuyu Aydınlatma Platformunda (KAP) da yer alan iki ayrı açıklamada, profesyonel futbolcu Anastasios Bakasetas’ın bodo-mavili kulübe transferleri konusunda görüşmelere başlandığı ifade edildi.

Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın istediği futbolculardan biri olan Alanyasporlu Bakasetas Teknik kadronun isteği üzerine Aytemiz Alanyaspor’un orta saha oyuncusu Anastasios Bakasetas’ı gündemine alan yönetim  kulübüyle ve oyuncuyla vardığı anlaşma sonrası Yunan oyuncuyu Trabzon’a getirdi.

Özel uçak ile sabah  başkan Ahmet Ağaoğlu ile birlikte Trabzon’a gelen oyuncu Mehmet Ali Yılmaz Tesislerine geçti. 27 yaşındaki futbolcu, sağlık kontrollerinin ardından resmi sözleşmeye imza atması beklenirken, yeni takımıyla da bugün ilk antrenmanına çıkacağı ifade edildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil