Ana Sayfa Gündem, Spor 31 Ocak 2021

TAKTİK SAVAŞLARI

Haberin Yıldızı-

 

Dev Derbiye Saatler Kaldı  Derbide Beşiktaş, saat 19.00 da vodafon parkta Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek.

Dev mücadele, Bein Sport tan ve Trt Radyo 1’den naklen yayınlanacak

Vodafone Park’ta ki mücadeleyi Halil Umut Meler yönetirken  VAR da ise  Ali Palabıyık olacak

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Süper Ligde ard arda  aldığı iyi sonuçlarla tırmanışa geçen iki takımdan Beşiktaş, bu sezon şampiyon olmuş takımlara karşı oynadığı tüm maçlarını kazandı. Beşiktaş  bu maçı da kazanarak liderliğini korumayı hedeflerken

Eddie Newton yönetiminde girdiği sezona  Avcı ile devam eden Karadeniz Fırtınası, tecrübeli Teknik Patronu idaresinde güzel günler yaşıyor. Ligde arka arkaya alınan başarılı sonuçların ardından son olarak Süper Kupa’yı müzesine götüren Trabzonspor, Vodafone Park’tan alacağı galibiyet ile, üst sıralar ile arasındaki makası daha da daraltmanın peşinde olacak.

Gölcüler çok formda

Beşiktaş’ın forvet hattındaki yıldızlar, son haftalarda gösterdikleri form ile fark yaratıyorlar. Gol krallığı yarışında iddiali konumda bulunan Cyle Larin ve Vincent Aboubakar’ın yanında, asist krallığının zirvesindeki Ghezzal’i de etkili kullanan Sergen Yalçın, son dönemde Nkoudou, Adem Ljajic ve Gökhan Töre gibi yıldızlarından da yüksek verim almayı başardı.

  Djaniny, Ekuban ve Nwakaeme çok tehlikeli

Trabzonspor’da, son dönemin en etkili üçlülerinden Djaniny, Ekuban ve Nwakaeme, bu maçta da rakiplerine büyük tehdit unsuru oluşturuyorlar. Son 6 resmi maçının tamamında, bu isimlerden en az birinden tabela katkısı almayı başaran bordo-mavili ekip, Abdülkadir Ömür’ün uzun süreli sakatlık haberiyle sarsılda da, yıldızlarına zorlu mücadele öncesi de güveniyor.

Vodafone Park’ta çok farklı

Beşiktaş, Vodafone Park’ta oynadığı son 10 resmi maçının tamamını kazanmayı başardı. Sezon açılışında, iç sahada Antalyaspor ile berabere kalan, Rio Ave ve Gençlerbirliği’ne mağlup olan ekip, bu periyodu takip eden fikstürde 8’i lig ve 2’si kupa olmak üzere tüm iç saha maçlarını kazanmayı başardı.

Deplasmanda bileği bükülmüyor

Trabzonspor, bu sezon deplasmanlarda tek mağlubiyetini, ligin 6. haftasında karşı karşıya geldiği Fenerbahçe’den aldı. O günden beri çıktığı 7 deplasman maçının 4’ünü kazanan ve 3’ünde de sahadan bir puanla ayrılan Karadeniz temsilcisi, ilk yarının kapanış maçında Ankara’da Gençlerbirliği’ni 2-1 mağlup etmişti.

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil