Ana Sayfa Gündem, Kültür 3 Şubat 2021

KÖY OKULLARINDA 15 ŞUBAT’TA EĞİTİM-ÖĞRETİM BAŞLIYOR

hABERİN yILDIZI-

 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yaptığı açıklamada kademeli olarak eğitimde yüz yüze sistemine kontrollü olarak başlanacağını söyledi.

Cumhurbaşkanı yaptığı açıklamada : Kabinemizin bugünkü toplantısında da bu değerlendirmeleri ayrıntılı bir şekilde tekrar yaptık. Uzaktan eğitim-öğretimin temeli olan internete erişimlerindeki sınırlılığı da dikkate alarak köy okullarında 15 Şubat’ta eğitim-öğretimin başlamasını kararlaştırdık. Ancak, okulların açıldığı köylerde vaka artışı yaşanması hâlinde eğitim-öğretime yeniden ara verilebilecek, bunu da özellikle söylemek zorundayım.

Çünkü bizim için Kovid hepsinden çok daha tehlikeli, çok daha Allah muhafaza önemli. Bizim yavrularımızın kaybına tahammülümüz olamaz. Onun içinde her türlü tedbiri almak durumundayız.

8 ve 12’nci sınıflar ile ilkokul ve özel eğitim okullarındaki eğitim-öğretimin 1 Mart’tan itibaren başlaması için hazırlıklara başlanacak. Vaka sayılarındaki iyileşmeye paralel olarak 1 Mart’tan itibaren il bazında eğitim-öğretimin kademeli başlaması için gereken çalışmalar da yürütülecek.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil