Ana Sayfa Gündem, Spor 9 Şubat 2021

FIRTINA KATTI ÖNÜNE HERKESİ ESİYOR

Haberin Yıldızı-

 

Tff Süper Lig’in 24’üncü haftasının kapanış maçında Bordo Mavililer  deplasmanda  Malatyaspor’u Bakasetas ve Nwakamenin golleri ile 2-0 mağlup ederek 3 puanın sahibi oldu.

Galibiyet serisini devam ettirerek 5 maça çıkaran Karadeniz fırtınası Abdullah Avcıyla birlikte yükselişe geçtiği ligde zirveyi yakın takibe aldı,Üst sıradki 3 takımının puanlarının eşit olduğu ligde Trabzonsporun öndeki üçlüyle arasındaki puan farkı 6 kaldı

Malatya ’daki kötü zemin nedeniyle oyun kurmakta zorlanan Bordo Mavililer   ilk yarıda pozisyon üretemedi.

Malatyaspor’un da pozisyon bulamadığı ilk yarı karşılıklı cılız ataklarla   0-0 sona erdi.

51’de Trabzonspor’un Alanya’dan transferi Bakasetas sahne aldı. Baker’ın sağ kanattan kullandığı kornerde Abdulsamed’in yumruklarıyla uzaklaştırdığı topu ceza alanı ön çizgisinde iyi kontrol eden Bakasetas sağ ayağıyla düzgün bir vuruşta topu ağlara gönderdi. Denizli maçının ardından yine ağları bulan Bakasetas 2’de 2 yaptı.

Kalan dakikalarda savunmayı sağlamlaştıran Trabzonspor rakibine beraberlik şansı vermedi ve kontra ataktan Nwakaeme ile 90+5’te rahatlatan gol geldi. Trabzonspor’un yıldızı Nwakaeme ceza sahasına çalımlarla girip dar açıdan muhteşem bir gol attı ve maça son noktayı koydu.

Trabzonspor Malatyaspor maçına Uğurcan, Hüseyin, Edgar Ie, Hugo, Marlon, Baker, Berat, Bakasetas, Nwakaeme, Ekuban, Djaniny 11 ile çıkarken

#Yedekler; Erce, Kamil Ahmet, Hosseini, Flavio, Faruk Can, Yusuf Sarı, Hakan Yeşil, Yunus Mallı, Safa Kınalı, Afobe oldu.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil