Ana Sayfa Gündem, Spor 16 Şubat 2021

Trabzonspor’da Covid-19 Alarmı!

Haberin Yıldızı-

 

Trabzonsporda ard arda gelen pozitif covid 19 test sonuçları can sıkmaya başladı,takımın süper ligde başarılı sınuçlar almaya başlaması ,takımın ahenginin oluşması ve sistemin oturmaya başladığı bu dünlerde gelen test sonuçları teknik Patron Abdullah Avcıyı düşündürmeye başladı, alınan bilgiye göre futbolcularla yaptığı konuşmada günlük hayatlarında çok dikkatli olmalarını isteyen Avcı futbolculardan kendilerine dikkat etmelerini istedi,

Öte yandan 4 futbolcunun covid-19 teşhisi konulmasının yanısıra  kart cezalısı Nwakaeme’nin de Başakşehir maçında forma giyemeyecek olması Abdullah Avcı’yı düşündürüyor.

Artan covid vakaları üzerine tüm takım bugün teste tabi tutulacak. Çıkacak sonuçlara göre antrenman programı düzenlenecek ve altyapıdan bazı oyuncuların A takım kadrosuna dahil edilmesi kararlaştırılacak. Bu arada kulüp personelinde de pozitif vakalara rastlandığı ve bu nedenle takımın daha izole bir ortamda çalışmalarını yapacağı ifade edildi..

 

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil