Ana Sayfa Gündem, Spor 20 Şubat 2021

PARÇALARLA UĞRAŞMIYORUZ BÜTÜNE BAKIYORUZ …

Haberin Yıldızı-

 

Trabzonspor Teknik Direktör Abdullah Avcı, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, geçen senenin şampiyonuna karşı oynadıklarına vurgu yaparak şunları söyledi:

Galibiyeti Trabzon şehrine hediye eden Teknik Direktör Abdullah Avcı, “Öncelikle geçen yılın şampiyonu, benim de burada yaşadığım önemli duygular, anılar, hikayeler ve mutluluklar var. Bu güzel bir duygu. Oyuncu kalitesi yüksek bir takım. Zaman zaman futbolun içinde aşağı seyretmeler vardır. Özellikle değişimlerle, sakatlıklar ve benzeri sebeplerden dolayı yaşanan sirkülasyonla birlikte oyununu bir türlü bulamamış bir takım. Kenar ortalar, direkt oyun, Mert’ten çıkan rakip arkası toplarla ilgili konuları parçada da bütünde de çalıştık. Bugün oyunun büyük bir bölümünü kontrolümüz altında, topa sahip olarak ve doğru organizasyonlar yaparak oynadık.

Bazen uzaktan paslar ve erken final pasları yorucu oldu. Son bölümde golü attıktan sonra rakip sayısal olarak da üstümüze geldi. O bölümde bir pozisyon var, kalecimiz Kağan’ın kurtardığı pozisyon var. Onun dışında rakibe çok fazla pozisyon vermedik. Az da olsa pozisyon bulduk. Onun dışında rekormuş, 7 hafta üst üste kazandık. İnanın ona bakmıyorum. Her hafta oyunumuzu nasıl geliştirebiliriz, ona bakıyorum.

Trabzon şehrinin verdiği enerji bizi çok mutlu ediyor. Bugünkü galibiyet ve yakaladığımız süreç onlara armağan olsun. Geldiğim günden itibaren Trabzon’un verimli bir toprak olduğunu söylüyorum. Bugün Kağan ve Faruk Can sahadaydı. Safa kulübedeydi, Atakan oyuna girdi. Bunlara da doğru yatırım yapmamız lazım, bunları da doğru kullanmamız lazım. Her zaman şunu iddia ettim. Oyuncu kalitesi çok önemli, oyuncu kalitesiyle birlikte oyun kalitesini arttırırsan bu daha da güzel oluyor.

Kulübümüzün bize sağladığı imkan, onlara da çok teşekkür ediyorum. Başkanımız ve yönetim kurulumuza. Sınırlı sayıda oyuncu grubumuz olmasına rağmen verdiğini yapmak isteyen, gözünün içine bakan ve uygulamak isteyen bir oyuncu grubumuz var. Onlara da teşekkür ediyorum. Kazanmaya devam ediyoruz. Tüm dünyanın uğraştığı sağlık konularında biz de sıkıntılar yaşıyoruz. İki gün izin yapacağız. Bir sonraki maçımız Pazar günü. Pazartesi günü test olup durumumuza bakacağız. Sonrasında hafta sonuna kadar çalışacağız ve bir daha test olacağız. Oradan ne çıkacak bilmiyoruz, Fenerbahçe maçına en iyi şekilde hazırlanmaya çalışacağız. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Başakşehir’e de başarılar diliyorum” dedi.

Genç kaleci Kağan Moradaoğlu’na yönelik gelen bir soruyu ise Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı, “Uğurcan, Erce genç kalecilerimiz. Arda da çok genç yaşta forma şansı bulmuştu. Kağan da bugün sahaya çıktı. Üç tane genç kaleci altyapıdan geldi bugün. Her şeyden önce çok yakışıklıklar, çok temizler ve çok iyi niyetliler. Bu hafta kaleci departmanımızla birlikte sağlıklı çalıştılar. Ben Kağan’a ‘Bu bir fırsat ama baskı altında olma, keyif yap. Bu her zaman denk gelecek bir şey değildir’ dedim. O da bazen topu tuttu, bazen direkt oynadı, bir de kurtarışı var. Tebrik ediyorum, hayırlı olsun diyorum” sözleriyle yanıtladı

.Zirve mücadelesiyle ilgili soruyu yanıtlayarak sözlerini sürdüren Avcı, “Hep bütünü konuştuk. Ülke olarak sonuca bakıyoruz. Her maçı kazanmak için çıkacağız. İnişler çıkışlar olacaktır. 15 maç kaldı. Parçadan bütüne giderek hareket edeceğiz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil