Ana Sayfa Gündem, Spor 21 Şubat 2021

TRONDSEN İDMANLARA BAŞLIYOR

Haberin Yıldızı-

 

Sezon başında Rosenborg’dan alınan ve bu sene için büyük beklentilerin olduğu futbolcuların başında gelen Trondsen le dört senelik sözleşme yapılmış ve  futbolcuya  ilk sezon 800 bin ardından da her sezon için 50’şer bin euro zamlı ödeme yapılacağı açıklanmıştı. ancak lig başlamadan çapraz bağları kopan Trondsen, Ameliyat olmuş ve ülkesinde tedavisine devam edilmişti  25 yaşındaki orta saha oyuncusu tedavi sürecini tamamladı ve başakşehir maçını stadda seyrettikten sonra takımla birlikte  Trabzon’a geldi.

Takımla birlikte İstanbul’dan kente gelen Norveçli orta saha oyuncusu Trondsen , kontrollü olarak saha çalışmalarına başlayacağı ve futbolcunun 3-4 hafta sonra tam olarak takım antrenmanlarında yer alacağı ve oynayabilecek düzeye geleceği öğrenildi.

Trondesen ; ayağında hiç bir ağrının kalmadığı ameliyatının çok başarılı geçtiğini takımını ve sahaları çok özlediğini bir an önce sahalara dönüp Trabzonspora borcunu ödemek istediğini söyledi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

EĞİTİME YATIRIM ŞART

EĞİTİME YATIRIM ŞART

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil