Ana Sayfa Gündem, Spor 23 Şubat 2021

FIRTINA SAHAYA İNDİ

hABERİN yILDIZI-

 

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında oynayacağı Fenerbahçe maçı hazırlıklarına kendi tesislerinde  başladı.

Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde dün saat 17.00’de yapılan antrenmanda dinamik ısınma hareketlerinin ardından mobilizasyon çalışması, 5’e 2 çalışmaları ve geniş alan oyunlar oynandı.

Trabzonspor bugün yapacağı antrenmanla Fenerbahçe maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Medipol Başakşehir karşılaşmasında cezalı, sakat ve izolasyon süreci nedeniyle 11 oyuncusundan faydalanamayan bordo-mavililerde hafta sonu oynanacak Fenerbahçe maçı öncesi kadro toparlanıyor.

Trabzonspor’da kart cezasını tamamlayan Nwakaeme, sakatlığını atlatan Abdulkadir Parmak ile izolasyon süreci sona eren Arda ve Serkan, Fenerbahçe mücadelesi çalışmalarına başladı.

Baker ile Uğurcan’ın da bugün teste gireceği, ayrıca Erce, Marlon, Hosseini’nin de maça yetişebileceği kaydedildi.

Trabzonspor, Süper Lig’in 27. haftasında 28 Şubat Pazar günü sahasında Fenerbahçe ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. 7 maçtır yenilmezlik serisini devam ettiren Karadenizli ekip son maçında eksiklerine ve psikolojik durumuna rağmen gösterdiği perfonması ile şampiyonluk yarışında mücadelesindeki istikrarını gösterdi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

BİR AYET,BİR HADİS

BİR AYET,BİR HADİS

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil