DOLAR 32,5475 0.16%
EURO 35,0223 -0.04%
ALTIN 2.438,330,12
BITCOIN 21032610.45351%
Trabzon
21°

KAPALI

04:25

SABAHA KALAN SÜRE

AVCI : KENDİNİZ GİBİ OLUN YETER

AVCI : KENDİNİZ GİBİ OLUN YETER

ABONE OL
27 Şubat 2021 04:49
AVCI : KENDİNİZ GİBİ OLUN YETER
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-Spor

 

Pazar günü Trabzonda karşı karşıya gelecek her iki takım da da Teknik Patronlar bir dizi önlemler alıyor Abdullah Avcı   Trabzonspor-Fenerbahçe maçı öncesi futbolcularına “hepinizden memnunum kendiniz gibi oynayın oyun planına sadık kalın derken” Erol Bulut ise Trabzonsporun sahadaki virtiözlerine önlem alma peşinde. 

Ev sahibi Trabzonspor’da  teknik direktör Abdullah Avcı, kritik mücadelede öğrencilerine nasıl oynamaları gerektiğini anlattı.

Sabırlı olmaları gerektiğine dikkat çeken Avcı, “Baskı Fenerbahçe’nin üzerinde olacak. Biz sakin kalıp, sabırlı oynayarak rakibin savunmada vereceği açıklardan yararlanmaya çalışacağız. Kendi futbolumuzu oynayarak bu zorlu maçtan da galibiyetle ayrılabiliriz.” ifadelerini kullandı.

Takım savunmasının önemine vurgu yapan başarılı teknik adam, “Son haftalarda bu yönde önemli gelişme kaydettik. Ligin en az gol yiyen takımlarından biri olmayı başardık. Bunu Fenerbahçe karşısında da devam ettirmemiz gerekiyor. Hızlı bir şekilde hücuma çıkacak opsiyonlara sahibiz. Yeter ki bulduğumuz pozisyonlarda, son vuruşlarda dikkatli olalım.” dedi.

.Zorlu Trabzon deplasmanı öncesi öğrencileriyle bir toplantı yapan Erol Bulut, karşılaşmanın önemine değindi.

“HEPİNİZDEN BÜYÜK ÖZVERİ BEKLİYORUM”

46 yaşındaki teknik adamın, “Trabzonspor ile kaderimizi çizecek bir maça çıkacağız. Göztepe yenilgisi sonrası artık kredimiz kalmadı. Son 4 resmi maçta alınan 3 yenilgi bize yakışmadı. Trabzonspor maçında hepinizden büyük bir özveri bekliyorum. Bize yapılan eleştirilere sahada yanıt verin.” dedi.

Bulut, taktik toplantıda ise Alanyaspor’dan öğrencisi olan Bakasetas’a dikkat etmeleri konusunda uyarılarda bulundu.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!