Ana Sayfa Bölge, Gündem 1 Mart 2021

AHMET METİN GENÇ ANKARA’DA

Haberin Yıldızı-

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, başkent Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Başkan Genç, Soylu’yu ziyaret etti

Başkent Ankara’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu ziyaret eden Başkan Genç, “Devletimiz karadan ve havadan terör örgütüne karşı amansız bir mücadele yürütüyor. Yapılan başarılı operasyonlar neticesinde yurt içi ve yurt dışında çok büyük zayiatlar veren terör örgütü PKK’da büyük çöküş yaşanıyor.” dedi.

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, başkent Ankara’da bir dizi ziyaretlerde bulundu.

Başkan Ahmet Metin Genç, AK Parti Trabzon milletvekilleri Bahar Ayvazoğlu, Salih Cora, Hayrat Belediye Başkanı Mehmet Nuhoğlu ve Ortahisar Belediye Meclis Üyesi Ufuk Hoş ile birlikte İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’yu makamında ziyaret etti.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile görüşen Başkan Genç, terörle mücadele konusunda Türkiye’nin yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirdiği başarılı operasyonlarla terör örgütü PKK’nın belinin kırıldığını söyledi.

BAŞARILI OPERASYONLARI ÖVDÜ

Başarılı operasyonlardan dolayı Bakan Süleyman Soylu’ya teşekkür eden Başkan Genç, “Terör örgütü PKK ile mücadele konusunda devletimiz tarihinin en başarılı operasyonlarına imza atıyor. Karadan ve havadan terör örgütüne karşı amansız bir mücadele yürütüyor. Yapılan başarılı operasyonlar neticesinde yurt içi ve yurt dışında çok büyük zayiatlar veren terör örgütü PKK’da büyük çöküş yaşanıyor. Terör örgütünün yurttaki varlığı asgari düzeye inerken, yurt dışında da maddi ve manevi olarak çok büyük kayıplar yaşadı. Özellikle yerli ve milli teknolojik imkânlarla yapılan İHA ve SİHA’lar sayesinde terör örgütü gözünü açamaz hale geldi. Moral olarak da çökmüş durumdadır. İçişleri Bakanlığımıza, ordumuza ve diğer güvenlik kuvvetleri personellerimize canları pahasına da olsa ortaya koydukları bu kahramanca mücadeleden dolayı en kalbi duygularımla teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

“TÜRK MİLLETİ ORDUSUNUN ARKASINDADIR”

Türk milletinin terörle mücadelede bütün samimiyetiyle ve cesaretiyle güvenlik kuvvetlerinin arkasında olduğunu kaydeden Başkan Genç, “Bu kutsal mücadelede şehit olan kahraman askerlerimize Yüce Rabbimizden rahmet ve minnet dileklerimizi iletiyorum. Türk milleti, bütün samimiyetiyle ve cesaretiyle kahraman güvenlik kuvvetlerimizin arkasındadır.” dedi.

Başkan Genç, Trabzon Milletvekili Salih Cora ile birlikte Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Şeref Kalaycı ve Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’ı makamında ziyaret etti.

“EN KISA ZAMANDA HİZMETE AÇILACAK”

Gençlik ve Spor Bakan Yardımcısı İhsan Selim Baydaş’a Mehmet Akif Ersoy Kapalı Yüzme Havuzu’nda devam eden tadilat ve güçlendirme çalışmalarıyla ilgili bilgi veren Başkan Genç, tesisin en kısa zamanda halkın hizmetine sunulacağını kaydetti. Trabzon halkının spora çok düşkün olduğunu ve şehrin halkın farklı spor dallarını icra edebileceği tesislere sahip olduğunu belirten Başkan Genç, “Trabzon bir spor şehri. Spora son derece düşkün bir halkımız var. Biz de Ortahisar Belediyesi olarak halkımızın sağlıklı yaşaması adına spor faaliyetlerine çok önem veriyoruz. Şehrimizde futbol, yüzme, tenis, güreş, boks, basketbol ve atletizm gibi birçok spor dalıyla ilgili tesis mevcut. Bu tesislerimizin yapılmasında ve modernizasyonunda bakanlığımızın destekleri çok önemli. Bir kez daha bundan dolayı Sayın Bakanımıza ve size teşekkür ediyorum.” diye konuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil