Ana Sayfa Gündem, Spor 2 Mart 2021

YENİLECEKSEN BÖYLE YENİL …

Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 27. Haftasında sahasında karşılaştığı Fenerbahçe’ye değil orta hakem yaşar kemal uğurlu ile var hakemi cüneyt çakıra 1-0 mağlup oldu.

Süper Lig’de hemen her hafta yeni bir hakem skandalı ortaya çıkıyor. Yıllardır sistematik olarak hakemler tarafından yarış dışına itilen, aleyhinde skandal kararlar verilen, net penaltıları es geçilen Bordo Mavililerin dün de kaderi değişmedi. Trabzonspor, Fenerbahçe  maçına kontrollü ve istekli başlamasına rağmen öyle  anlarda hakem Yaşar Kemal Uğurlu engeline takıldıki evlere şenlik Nwakamenin rakibi arasından tır geçeçek pozisyonda faul veren Djaniny vuruşunda el veren Bakasetasa yapılan müdahaleyi görmeyen “VAR” lığı Trabzonspor lehine olacak pozisyonlarda unutulan Dünya sahnesindeki hakemimiz Cüneyt Çakırın orta hakeme küstüğü maça denk gelen Trabzonspor bütün bu gelişmelerin yaşandığı maçta sahadan puan alamayarak ayrıldı.

Hakem yorumcularının da eleştirdiği her iki hakeme tepkiler varken olan Trabzonsporun 3 puanına oldu

Karşılaşmada hakem Yaşar Kemal Uğurlu ve VAR hakemi Cüneyt Çakır’ın kararları tepki topladı.  Tv proğramında Canlı yayında pozisyonları değerlendiren Erman Toroğlu, Valencia’nın Bakasetas’a yaptığı müdahalenin penaltı olduğunu söyledi. Toroğlu, “Bu pozisyon gri mi? Mor, Utanın. Cüneyt Çakır utan, hakem utan. Sahanın içinde görüyorsun. Birinin 2 puanı gitti. Biri 2 puan aldı. Biri bayram yapıyor biri cenaze namazı. Yürüyün gidin, bari imamlık yapın be. Allahu Ekber gömün birinden birini, zaten gömüyorsunuz ya. Bunlar Hakem makem değil ya” derken

Sabah Gazetesi yazarı Ahmet Çakar da bu karşılaşmayı değerlendirdiği bir yazı kaleme aldı. Ahmet Çakar Trabzonspor’un net penaltısının verilmediğini hakemin başka pozisyonda da faul icat ettiğini yazdı. İşte Çakar’ın hakem yorumu; Dün usta yazar Yaşar Kemal’in ölüm yıldönümüydü hakem Yaşar Kemal’in de çok kötü bir gecesiydi… İlk yarıda Nwakaeme gole gidecek, bir faul icat edip pozisyonu kesiyor. Uzatma dakikalarında da Bakasetas’ın suratına atılmış çok net bir dirsek var. Böyle penaltılar çalınıyor, üstelik VAR davetleri de oluyor. Ama dün gece bu davet olmadı.

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil