Ana Sayfa Bölge, Gündem 4 Mart 2021

BUGÜN TÜM TRABZONDA DENETİM VAR …

Haberin Yıldızı-

Trabzon Valisi İsmail Ustaoğlu ve Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu başkanlığında Trabzon Valiliği toplantı salonunda  tüm kurumlar ve sivil toplum kuruluşları katılımıyla  koronavirüs salgınının seyrine ve yeni tedbirlere ilişkin bir değerlendirme toplantısı gerçekleştirildi.
Yapılan toplantıda vaka sayısı olarak Trabzonun halen kırmızı renkli bölgede olduğuna dikkat çekilen toplantıda bu güne kadarki sayılar ve bugünden itibaren yapılacaklar konusunda değerlendirmelerde bulunuldu.
Yapılan değerlendirme toplantısında Trabzonda bugüne kadar Covid-19 salgını boyunca 65 bin Trabzonlunun testlerinin pozif olduğu açıklanırken of ve akçaabatın vakaların göründüğü en yüksek iki ilçe olduğu bildirildi, salgın boyunca 1100 vatandaşımızın ise covid-19 sebebi ile hayatını kaybettiği ,kurallara uymayan lara ise 17 milyon tl ceza yazıldığı söylendi.
Yapılan konuşmada ise artık kurumlarında kendi içlerinde daha dinamik ekipler kurarak denetimlerini gerçekleştirmeleri istenirken bir an önce normalleşme için Trabzonun da hazır hale getirmesi gerekir dediler.
Vali Ustaoğlu  İlimizde  ve ilçelerimizde Valiliğimiz ve Kaymakamlarımızın koordinesinde 04 Mart 2021 Perşembe(bugün) günü saat 10:00/12:00 arasında yeni ve yoğunlaştırılmış dinamik denetim süreci başlatılarak kurallara tam olarak uyulmasını istediler.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil