Ana Sayfa Gündem, Spor 11 Mart 2021

ABDULLAH AVCIDAN ZİYARETLER

Haberin Yıldızı-

 

Trabzonsporda günü izinli geçiren takımın yanısıra Teknik direktör Abdullah Avcı’ da bir dizi ziyaretler gerçekleştirdi ilk olarak Abdullah Avcı Özkan Sümer Futbol Akademisi’ni ziyaret etti.

Gençlik Geliştirme Koordinatörü Hamit Cihan ve altyapı antrenörleri ile bir araya gelen Abdullah Avcı, kısa süreli sohbetin ardından Hamit Cihan’ın sunumunu takip etti.

Burada yaptığı konuşmada ;Kendisinin de altyapılardan gelen bir teknik direktör olduğunu ve bir ayağının her zaman altyapıda olacağını ifade eden Avcı, “Burası bir kaynak ve geçmişten bugüne Trabzonspor altyapısında çok iyi işler yapıldı. Daha iyiyi nasıl yapabiliriz noktasında sürekli fikir alışverişi ve katkı yapacağız” dedi.

Daha sonra Teknik Direktör Abdullah Avcı, Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper’i ziyaret etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Metin Alper, Teknik Direktör Abdullah Avcı’ya başarı dileklerini iletti. Teknik Patron  Abdullah Avcı da günün anısına Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper’e kasket hediye etti.

günün son ziyaretini ise Avcı, Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği Trabzon Şubesi’ne yaptı.

TÜFAD Trabzon Şubesi Başkanı Metin Bak ve antrenörlerin yer aldığı ziyarette Teknik Direktör Abdullah Avcı, TÜFAD Trabzon Şubesi Başkanı Metin Bak’a futbolculardan Abdülkadir Ömür’ün formasını ile kasket hediye etti.

Teknik Direktör Abdullah Avcı’nın ziyaretinden büyük memnuniyet duyduğunu belirten Metin Bak da Trabzonspora ve Abdullah Avcı’ya başarı dileklerini iletti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil