Ana Sayfa Gündem, Yaşam 20 Mart 2021

Trabzon Emniyet Müdürü Metin ALPER ile Trabzon Baro Başkanı Av. Sibel SUİÇMEZ Taksim Karakolunu Ziyaret Ederek Vatandaşların CMK Kapsamında Ücretsiz Avukat Talep Etme Hakkına Yönelik Bilgilendirme Çalışması Gerçekleştirdiler

Haberin Yıldızı-

 

Trabzon Barosu Başkanı Avukat Sibel Suiçmez Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper ile birlikte karakolları ziyaret ederek  CMK kapsamında ücretsiz avukat talep etme hakkına yönelik bilgilendirme çalışması yaptı.”Ücretsiz avukat talep etme hakkına” yönelik bilgilendirici afişler, Trabzon Emniyet Müdürü Alper ve Baro Başkanı Suiçmez tarafından karakolun görülebilir yerlerine asıldı. Afişlerin Trabzon’daki bütün polis merkezlerine asılacağı kaydedildi.

Ziyarette kısa bir açıklama yapan Trabzon Emniyet Müdürü Metin Alper ” ilk olarak Trabzon’daki polis merkezlerinde alınan koronavirüs önlemlerine dikkat çekerken bu konuda taviz vermediklerini söyledi Emniyet Müdürü Metin Alper, “Trabzon Barosu mağdurların haklarının korunması anlamında, polis merkezlerimizin görünür yerlerine hazırladığımız broşürleri asacağız. Polis merkezine, adli işlemlerden dolayı gelen vatandaşlarımızın kendilerine avukat desteğinin olduğu bilmesi için güzel bir adım olacak” dedi.

Daha sonra söz alan Baro Başkanı Sibel Suiçmez “pandemi döneminde polislerin yükünün arttığına dikkat çekerek, “Özellikle pandemi sürecinde, polislerimizin, emniyetimizin yükünün çok artığını sahada görüyoruz. Onlarda fedakarca bir şekilde alanda çalışmalarına devam ediyor. Onlarda bizde, aslında pandemi sürecinin gizli kahramanı gibiyiz.Emniyet içinde, sokaklarda, adliyelerde, görevimizi en iyi şekilde yapmaya hala devam ediyoruz. Bizim bu yöndeki çalışmalarının çok yansımadığını düşünüyorum. O yüzden ben yaptıkları fedakarca çalışmalar nedeniyle emniyet mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum” dedi

 

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil