Ana Sayfa Bölge, Gündem 23 Mart 2021

İHTİYAÇ SAHİBİ VATANDAŞLARA ULAŞIM HİZMETİ DEVAM EDİYOR

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun talimatıyla kurulan ‘Evde Bakım ve Sağlık Hizmetleri Birimi’ ihtiyaç sahibi vatandaşların hastane tedavisi için ulaşım hizmeti sunuyor.

Vatandaşlardan gelen talepler üzerine programlanan ekipler anında adrese yönlenerek hastaya ulaşıyor. Ardından, hastaneye gitmek için talepte bulunan ihtiyaç sahibi vatandaşlar ekipler tarafından evinden alınarak, tedavisi tamamlandıktan sonra yeniden evine ulaştırılıyor.

Vatandaşlar ise aldıkları hizmetten son derece memnun kalırken, uygulamayı hayata geçiren Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve ekibine teşekkür etti.

Diğer yandan, dezenfeksiyon ekipleri tarafından şehir genelinde yürütülen dezenfekte çalışmaları ise aralıksız olarak devam ediyor. Ekipler, vatandaşların ortak kullandığı alanlar, camiler, duraklar ve resmi kurumlarda dezenfekte işlemi uyguluyor.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

FIRTINA SAHAYA İNDİ

FIRTINA SAHAYA İNDİ

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil