Ana Sayfa Bölge, Gündem 25 Mart 2021

ÇUKURÇAYIR TAMAM SIRADA PELİTLİ VE MOLOZ VAR

hABERİN yILDIZI-

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu’nun üzerinde hassasiyetle durduğu itfaiye teşkilat yapısının güçlendirilmesi çalışmaları devam ediyor. Bu kapsamda yangınlara en hızlı şekilde müdahale edilebilmesi amacıyla ‘Çukurçayır İtfaiye Müfrezesi’ hizmete açıldı.

Trabzon Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı tarafından Ortahisar ilçesine bağlı Çukurçayır Mahallesi’nde itfaiye müfrezesi açıldı. İlk olma özelliği taşıyan itfaiye müfrezesi ile Çukurçayır ve yakın mahallelerde meydana gelebilecek yangın, kaza ve kurtarma gibi acil durumlara en hızlı şekilde müdahale edilmesi amaçlanıyor. Çukurçayır itfaiye müfrezesinin açılışına İtfaiye Dairesi Başkanı Mehmet Olcay Bal, Muhtarlar Dairesi Başkanı Ali Kemal Bektaş, Çukurçayır Mahallesi Muhtarı Hüseyin Erkut ile itfaiye personeli katıldı.

SIRADA PELİTLİ VE MOLOZ VAR
Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanlığı tarafından konu ile ilgili yapılan açıklamada, “Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Dairesi Başkanlığı Ortahisar İtfaiye Grup Amirliğine bağlı olarak Çukurçayır Mahallesi ve yakın olan diğer mahallelerde olası yangın, kaza, kurtarma gibi acil durumlara en kısa zamanda müdahale edebilmek amacıyla Çukurçayır İtfaiye Müfrezesi hizmete açılmıştır.  Yaklaşık 40 bin kişinin yaşadığı, yüksek binalardan oluşan ve araç trafiğinin yoğun olduğu Çukurçayır Mahallesi’nde vatandaşlarımızın can ve mal güvenliğinin sağlanması için bölgede itfaiye müfrezesi hazır bulundurulacaktır. İtfaiye Dairesi Başkanlığımızın yeniden teşkilatlanması planı çerçevesinde Ortahisar ilçesinde hizmete açılan Çukurçayır itfaiye müfrezesinin ardından Moloz ve Pelitli Mahallesi’nde de itfaiye müfrezelerinin açılması planlanmaktadır” ifadeleri kullanıldı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil