DOLAR 32,5567 0.11%
EURO 34,9782 -0.09%
ALTIN 2.439,230,16
BITCOIN 21127581.23664%
Trabzon
21°

KAPALI

04:25

SABAHA KALAN SÜRE

BAŞKAN ZORLUOĞLU TRABZON’DA HER YERDE

BAŞKAN ZORLUOĞLU TRABZON’DA HER YERDE

ABONE OL
26 Mart 2021 07:32
BAŞKAN ZORLUOĞLU TRABZON’DA HER YERDE
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin Yıldızı-

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Futbol Antrenörleri Derneği’ne ziyarette bulundu. Başkan Zorluoğlu, bir araya geldiği futbol antrenörleri ile geçmişten geleceğe keyifli bir sohbet gerçekleştirdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon Futbol Antrenörleri Derneği’ni ziyaret ederek Yönetim Kurulu Başkanı Metin Bak, yönetim kurulu üyeleri ve antrenörlerle bir araya geldi. Büyükşehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanı Ayhan Pala’nın da eşlik ettiği ziyarette, Başkan Zorluoğlu ve antrenörler Trabzon futbolunun dünü ve bugününü değerlendirdi.

ORTAK PROJELERE İMZA ATACAĞIZ
Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, Trabzon’da destanlar yazan futbol antrenörleriyle bir araya gelerek keyifli bir sohbet gerçekleştirmekten mutluluk duyduğunu söyledi. Göreve geldiği ilk günden itibaren amatör sporlara destek vermeye özen gösterdiklerini dile getiren Başkan Zorluoğlu, “Bu doğrultuda ilk kez ödenek ayırdık ve Büyükşehir Belediye Meclisimizde onaylattık. Faroz futbol sahasında da ciddi bir bakım onarım çalışması başlatıyoruz. Büyükşehir Belediyesi olarak, antrenörlerimiz ve amatör futbolcularımızın sorunlarıyla yakından ilgilenmeye devam edeceğiz. Sizlerle her zaman dayanışma içerisinde çalışacağız ve ortak projelere imza atacağız” ifadelerini kullandı.

BAŞKAN ZORLUOĞLU’NA TEŞEKKÜR ETTİ
Trabzon Futbol Antrenörleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Metin Bak ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, kendilerine verdiği destek nedeniyle Başkan Zorluoğlu’na teşekkür etti.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!