Ana Sayfa Bölge, Gündem 30 Mart 2021

BAŞKAN GERENLİ’DEN ATATÜRK BÜSTLERİNE SALDIRANLARA SERT TEPKİ

Haberin Yıldızı-

Başkan Gerenli’den çirkin saldırıya tepki! “Bu işin takipçisi olacağız”

Tekirdağ’da Türkiye Cumhuriyeti’nin kurucusu Ulu Önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün okul bahçelerindeki büstlerine yapılan çirkin saldırıya Lüleburgaz Belediye Başkanı Dr. Murat Gerenli sert tepki gösterdi. Başkan Gerenli alçak saldırıyı şiddetle kınadığını belirterek, “Suçlular bulunup yargıya hesap verene kadar bu işin takipçisi olacağız” dedi.

 

Tekirdağ Marmaraereğlisi Yeniçiftlik’te önceki gün bazı okullardaki Atatürk büstlerine yönelik saldırı gerçekleşti. Konuyla ilgili olarak soruşturma başlatılırken yaşanan hain saldırıya Başkan Gerenli çok sert tepki gösterdi. Sürecin sonuna kadar takipçisi olacaklarını belirten Başkan Gerenli, “Biz bu düşmanları Sakarya’dan, İnönü’den, Dumlupınar’dan iyi tanırız.Türkiye Cumhuriyeti Atasının izinde, Atamız milletimizin kalbinde ilelebet var olacaktır. Marmaraereğlisi Yeniçiftlik’te Cumhuriyetimizin kurucusu ulu önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün büstlerine yapılan alçakça saldırıyı şiddetle kınıyorum. Suçlular bulunup yargıya hesap verene kadar bu işin takipçisi olacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil