Ana Sayfa Gündem, Politika 14 Nisan 2021

ESNAF ÇARE ARIYOR ; İNTİHAR MI EDELİM

Haberin Yıldızı-

Esnafın derdi büyük

‘ÜÇ DÖNEM AK PARTİ’YE OY VERDİM’ DİYEN ESNAF:

 ‘Artık isyan ediyorum, çocuklarımın yüzüne bakamıyorum’

DEVA PARTİSİ Genel Başkanı Ali Babacan’ın saha ziyaretinde esnaf, pandemi sürecinde devletten destek görememekten şikayet etti. Sorunlarını dinlemeyen kaymakam ve belediye başkanı’nı eleştiren bir esnaf derdini Babacan’a şöyle anlattı:

‘İntihar mı edelim?’

 “Hangi Ekonomik Destek Paketi bize destek oluyor? Kaymakam ve Belediye Başkanı’na ulaşamıyoruz. CİMER’e yazı mı yazmamız gerekiyor, illa ki şikayet mi etmemiz gerekiyor. Biz ne yapacağız? Hangi devlet yetkilisi Cizre’ye gelecek vatandaşı dinleyecek? İntihar mı edelim? Kirada oturuyorum. 14 çocuğum var, hiçbirini okutamıyorum.  Sonra bize diyorlar ki çocuklar serseri olmuş, cahil kalmış, uyuşturucu kullanmış. Bütün Cizre uyuşturucu batağına girmiş. Şu an benim oğlum uyuşturucu batağına düştü. Gençlerimiz işsiz, hepsi uyuşturucu batağına düşmüş. Cizre’nin bir an önce uyuşturucudan kurtulması lazım. Devlet neden buna çözüm bulmuyor? Biz arıyoruz ilgilenilmiyor. Üç dönem Ak Parti’ye oy verdim ve artık isyan ediyorum. Çocuklarımın yüzüne bakamıyorum artık. Neden bunu yaşıyoruz? Biz bunu hak etmiyoruz.’’

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

TRABZONSPORA DEV SANTRAFOR

TRABZONSPORA DEV SANTRAFOR

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil