Ana Sayfa Gündem, Spor 18 Nisan 2021

SÜPER LİG YOLUNDA GİRESUNSPOR YARA ALDI

TFF 1. Ligin 31. haftasında konuk olduğu Adana Demirspor’a 3-0 kaybeden lider Giresunspor’un 4 maçlık yenilmezlik serisi son buldu.

Ligde 63 puanla zirvede yer alan yeşil-beyazlılar, Adana Demirspor müsabakası öncesi oynadığı son 4 maçta 3 kez galip gelirken, 1 kez de berabere kalmıştı.

Royal Hastanesi Bandırmaspor’u konuk ettiği 26. hafta müsabakasını 1-0 kaybettikten sonra sırasıyla Yılport Samsunspor (2-0), İstanbulspor (0-0), Eskişehirspor (5-0) ve Ankara Keçiörengücü (2-1) karşılaşmalarında kaybetmeyen Giresun temsilcisi, Adana Demirspor deplasmanında beklentilerin altında kaldı.

Bu sonuçla Giresunspor, son 3 haftaya girilirken rakibinin puan farkını 2’ye indirmesini de önleyememiş oldu.

Giresunspor kalan maçlardan 5 puan alması halinde süper lige çıkmayı garantiliyecek

Adana da maçta trübünler ise gün boyu sosyal medyada konuşulurken Giresunspor cephesindende tepki geldi sokağa çıkma yasağının olduğu bir günde statda ki onlarca insan nasıl geldi buna neden kimse engel olmadı bu insanlar stada nasıl girdiler  dediler

Giresunspor Teknik Sorumlusu Ümit Şengül de bu duruma isyan etti. Şengül maç sonu basın toplantısında bu durumu eleştirerek, statta en az 5-6 bin kişinin olduğunu öne sürdü. Ümit Şengül, “Bugün yaşananlar maçın önüne geçti. Türkiye’de sokağa çıkma yasağı olduğu zamanda 5-6 bin kişiyle rakibin stada gelmesi çok manidar. Bunda sorumlu olan herkesin düşünmesi lazım” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil