Ana Sayfa Gündem, Tarım ve Hayvancılık 20 Nisan 2021

BAKAN PAKDEMİRLİ, ÜRETİCİLERE YERLİ FİDE VE TOHUM DAĞITTI

Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, İzmir’in Menemen ilçesinde üreticilere yerli tohum ve fidelerin dağıtımı için düzenlenen törene katıldı.

İzmir programı kapsamında Menemen Belediyesine geçen Pakdemirli, hizmet binası bahçesinde düzenlenen “Yerli ve Milli Çeşitleri Yaygınlaştırma Projesi Fide ve Tohum Dağıtım Töreni”nde, Tarımsal Araştırmalar ve Politikalar Genel Müdürlüğü (TAGEM) enstitülerinde üretilen yerli domates, biber ve patlıcan fidelerinin ilçenin verimli arazilerine bereket getirmesini dilediğini söyledi.

Menemen’in önemli bir üretim merkezi olduğunu belirten Pakdemirli, “Menemen sanayi kenti olduğu kadar önemli bir tarım kentidir. Biz de il müdürlüğümüz ve Bakanlığımız olarak özellikle Menemenli hemşehrilerimize pozitif ayrımcılık yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

Pakdemirli, üreticilere fide dağıtımının ardından Belediye Başkan Vekili Aydın Pehlivan ziyaret etti.

Programı kapsamında Bakırçay Üniversitesine de geçen Bakan Pakdemirli, Rektör Prof. Dr. Mustafa Berktaş ile görüştü.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil