Ana Sayfa Gündem, Spor 24 Nisan 2021

“61” İÇİN KARAR GÜNÜ

Hafta içi oynanan Galatasaray  maç sırasında ısınma hareketleri yaparkan 85. dakikada kendi verdiği bir kararla ısınmayı yarıda keserek tirübüne çıkan Abdulkadir Parmağın bu disiplinsiz hareketi Teknik Patron Avcı tarafından göz ardı edilmedi.

Karagümrük maçı hazırlıklarına başlayan takımda idman için sahaya gelen parmak Abdullah Avcı tarafından idmana alınmayarak kadro dışı bırakılmıştı,Avcı tarafından kadro dışı bırakılsada yönetimin henüz onaylamadığı bu durum için Başkan Ağaoğlunun bugünkü maç öncesinde statda Abdulkadirin durumu için yöneticilerle bir toplantı yapacağı ve Parmak için bir karar verileceği öğrenildi.

2023’te sözleşmesi bitecek olan orta saha oyuncusunun bedelsiz olarak gitmesini istemeyen yönetimin önceliği Abdulkadir’i göndermek olmayacağı Abdulkadirin Hocadan özür dilemesinin isteneceği ve orta bir uzlaşma sağlanmasını hedeflediği gelen bilgiler arasında .

Bilindiği gibi daha öncede Abdullah Avcı Pereira  Bilal Başacıkoğlu, Steven Plaza ve Fousseni Diabate yi kadro dışı bırakmıştı.

Abdulkadir Parmak Kimdir :

Altyapı kariyerine Trabzonspor’un U-18 takımında başlayan futbolcu ardından U-21 takımında oynamaya başladı. Trabzonspor’un ardından 1461 Trabzon ile profesyonel sözleşme imzaladı ve buradaki ilk senesinde Ümraniyespor’a kiralık olarak gönderildi. 2014’te geri döndüğü 1461 Trabzon’da oynadığı 2 sezonda 60 maça çıktı ve 5 gol kaydetti.

15 Temmuz 2016 tarihinde Trabzonspor’la 4 sene sözleşme imzaladı. Daha sonra sırasıyla Altınordu ve Adana Demirspor takımlarında kiralık olarak forma giydi. Trabzonspor’la ilk resmi maçına 2018-19 sezonu 1. haftasında İstanbul Başakşehir ile deplasmanda oynanan maçta çıktı. Maçın 71. dakikasında Juraj Kucka’nın yerine oyuna dahil olan futbolcu 20 dakika sahada kaldı.Trabzonspor formasıyla ligdeki ilk golünü 2018-19 sezonu 19. haftasında deplasmanda Sivasspor’la oynanan maçta kaydetti.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil