Ana Sayfa Gündem, Spor 26 Nisan 2021

OLUR HEMDE ÇOK İYİ OLUR

Trabzonspor, gelecek sezon şampiyonluk yürüyüşü için  Abdullah Avcı’nın alternatifli bir kadro istediği ve bu kadroda da alternatif oyunculara ihtiyacı olacağını söylemesi üzerine  hem kanatlarda hemde sol bekte oynayabilen Trabzonlu  Yusuf Erdoğan’la tekrar görüşmelere başladığı öğrenildi devre arasında da kadroya katılması beklenirken  Kasımpaşa spor kulübünün Takasta Hüseyin Türkmeni istemesi ile geri adım atılmıştı

Teknik direktör Abdullah Avcı’nın, hem kanatlarda hem de sol bekte oynayabildiği için Yusuf’u seneye kadroda görmek istiyor Yusuf Erdoğan’ın ise tekrar Bordo Mavili formaya girmeyi sabırsızlıkla beklediği biliniyor Yusuf Erdoğan’ın menajeriyle yapılan görüşmede anlaşma sağlanırken, kasımpaşa ile sezon sonunda tekrar görüşüleceği öğrenildi

Araklıspor’un alt yapısında yetişen ve 1461 Trabzon forması ile gösterdiği performans ile Trabzonspor’a yükselen Yusuf Erdoğan, 2009 yılından 2017 yılına kadar Trabzon’da forma giymişti.

Yusuf Erdoğanın ise çevresine ” ”artık daha tecrübeliyim. Futbolu Trabzonspor’da bırakmayı çok istiyorum” dediği öğrenildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

Alkışlar Metin Alpere

Alkışlar Metin Alpere

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil