Ana Sayfa Gündem, Spor 27 Nisan 2021

ESKİ DOST DÜŞMAN OLMAZ

İzmİR deplasmanında yarın Süper Ligin 38. haftasında Göztepe ile karşılaşacak Trabzonspor dün aniden rahatsızlaşan Teknik Patrondan yoksun son idmanını kendi tesislerinde tamamladı

Yarın Göztepe ile karşılaşacak Trabzonspor da hedef yenilmezlik serisini sürdürmek

Göztepenin başında sahaya çıkacak Ünal Karaman için ise Trabzonsporun yeri apayrı gerek futbolculuk gerekse teknik adam olarak ta uzun süre görev yaptığı eski takımına  karşı sahadan galibiyetle ayrılmak için çalışacak

Gürsel Aksel Stadı’nda saat 16.00’da başlayacak karşılaşmada hakem Tugay Kaan Numanoğlu düdük çalacak. Ligde geçen haftayı maç yapmadan geçen Göztepe, 47 puanla 10. sırada yer alıyor.

İzmir temsilcisi ligde son 5 maçta 2 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 yenilgi yaşadı.Sarı-kırmızılı ekipte Trabzonspor maçı öncesinde Marko Mihojevic’in sakatlığı bulunuyor.
Ligin ilk devresinde Göztepe rakibine 1-0 mağlup olmuştu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil