Ana Sayfa Gündem, Spor 29 Nisan 2021

PATRON DAN TAKIMA 4 GÜN İZİN

İzmir deplasmanından 1 puanla dönerek yenilmemezlik serisini sürdüren Trabzonspor hanesine bir beraberlik daha eklerken Teknik Patron Avcı yaptığı basın toplantısında artık gelecek sezonun şablonunu ve kadrosunuda şekillendirmeye çalışıyoruz dedi.Yaptığı açıklamada Avcı ;

Süper Lig’in iyi takımlarından bir tanesine karşı oynadıklarını belirten Teknik Direktör Abdullah Avcı, “Oyunun ilk 20 dakikalık bölümünde oyun organizasyonlarını doğru uygulamaya çalışıyorduk. Ancak pasın şiddeti, pasın kalitesi, tempo ağır gidiyordu. Özellikle rakibin de bize hiç müdahale yapmadığı yerde ilk yarı itibariyle 3-4 tane çalışmamıza rağmen ve analizlerde göstermemize rağmen mesafesi uzun paslar attık. Bu paslar bize geçiş oyunu olarak döndü ve 45+2’de cezalandık. Bazen anları doğru oynamak gerekiyor.

Süreleri, anları, dakikaları doğru oynamak gerekiyor. Konu başlıklarına odaklanmalıyız. İkinci yarı itibariyle oyun dengede başlarken kırmızı kartın neticesinde ve 1-0 mağlupken 10 kişi kaldık. Rakibin belki oyunu kopartma durumu da oluşabilirdi. Sonrasında formasyon değişikliği yaptık. Eğer oyunu doğru oynarsan rakip 1 kişi fazla da olsa oyuna hükmedebilirsin. O bölümde 3’lüye döndük, saha dağılımımız daha doğruydu.

Kenar ortayla golü bulduk. Oyunu tekrar kazanabilirdik. Oyunun gel gitleri vardı, anları vardı. Yorucu bir sezon, bizim için de herkes için de yorucu bir sezon. Bazen hedeften uzaklaşmak da zihinsel yorgunluklar yaratabiliyor. Önümüzdeki hafta maçımız yok. 3-4 günlük bir izinin ardından sene sonuna, 3 maçı daha iyi oyun ve daha iyi sonuçla kazanmak isteyeceğiz. Trabzonspor her maçı kazanmak ister ve son maçlarımızı da kazanarak sezonu en iyi şekilde kapatıp önümüzdeki senenin, gelecekle ilgili planlarını yapıyoruz” dedi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil