DOLAR 32,5422 -0.01%
EURO 34,9092 0.13%
ALTIN 2.426,490,16
BITCOIN 2051060-4.20075%
Trabzon
22°

PARÇALI AZ BULUTLU

16:55

İKİNDİYE KALAN SÜRE

TRANSFERDE BAŞROLDE “ABDULLAH AVCI”

TRANSFERDE BAŞROLDE “ABDULLAH AVCI”

ABONE OL
30 Nisan 2021 16:11
TRANSFERDE BAŞROLDE “ABDULLAH AVCI”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Trabzonsporda hareketli saatler…

Göztepe maçı sonrası yaptığı açıklamada gelecek sezonu da düşünüyoruz ,gelecek ile ilgili planlarımız var diyen tecrübeli Hoca takıma verdiği 4 günlük iznin ardından kendiside İstanbula giderek transferin bizzat başında yer alacağı öğrenildi.

Transferde hata yapmak istemeyen yönetimde bu konuda hoca ile tam bir uyum içerisinde çalışarak Hocanın istediği kadroyu kurması için dört koldan çalışıyorlar.

Yönetim kuruluna sunduğu gelecek sezonun transfer raporunda  6 artı 1 banko isim isteyen Tecrübeli Hocanın  “Önceliğimiz kadroda direkt yer bulacak futbolcuları transfer edelim, sonra rotasyon oyuncularına da odaklanırız” ifadesini kullandığı ve geniş kapsamlı ve alternatifli  bir listeyi masaya koyduğu  öğrenildi.
Teknik patron Avcının  kaleci Uğurcan’ın durumuna bağlı kaleci transferi de isteyebileceği   Hosseini’nin anlaşma imzalaması durumunda listeye birde stoper de ekleyeceği gelen bilgiler arasında

Transfer sürecinde bizzat rol alan Abdullah Avcı,kadroda istediği futbolcularla bizzat görüşerek gelecek seneki hedefleri ve kadro yapısı hakkında futbolculara fikirlerini anlatarak onları ikna ettiği görüşmeler sonucunda  kendi yaptığı görüşmelerle de ilgili yöneticilere detaylı bilgilendirme yapması bekleniyor.

Bordo-mavili teknik adamın ayrıca takımdan gitmesi muhtemel isimler, başka takımlara kiralanan futbolcular konusunda da yöneticilerle fikir alışverişinde bulunması ve yol haritası belirlenmesi bekleniyor.

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!