Ana Sayfa Bölge, Gündem 3 Mayıs 2021

BAŞKAN ZORLUOĞLU MEYDAN’DA

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, yeni haftaya denetimlerle başladı. Meydan bölgesinde incelemelerde bulunan Başkan Zorluoğlu, yürütülen çalışmaların son durumlarını titizlikle takip ediyor.

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Murat Zorluoğlu, önem verdiği projeler arasında yer alan ve tamamlandığında şehrin altyapı sorununu çözüme kavuşturacak olan Ortahisar İçme Suyu Temini Projesi kapsamında yürütülen çalışmaları yerinde denetledi. Uzun Sokak, Kunduracılar ve Maraş Caddesi’ndeki çalışmaları titizlikle takip eden Başkan Zorluoğlu, ilgililerden son durumla ilgili detaylı bilgi aldı.

BÜYÜK HAZ DUYACAĞIZ
İncelemelerinin ardından açıklamalarda bulunan Başkan Zorluoğlu, “Ortahisar ilçemizde içme suyu, yağmur suyu, kanalizasyon, doğal gaz ve telekomünikasyon hatlarını yenilediğimiz ve ‘beşi bir yerde’ diye adlandırdığımız çok geniş kapsamlı bir altyapı projesi gerçekleştiriyoruz. Zaman zaman çalışmaları yerinde inceleyerek, son durumu bizzat müşahede ediyoruz. Kunduracılar’da telekomünikasyon işi yapan arkadaşlarla görüştük. Ardından doğal gaz çalışmalarını inceledik. Mektep Sokak’ta arkadaşlarımız da üst yapıya hazırlık için çalışıyorlar. Dolayısıyla çok büyük bir iş. Bunları koordine etmek ve sorunsuz bir şekilde bu işi bu noktalara kadar getirmek hakikaten meşakkatli oldu ama artık bu işin keyifli tarafı başlıyor. Yavaş yavaş Uzun Sokak’ı yeni taşlarıyla buluşturup, Maraş’ı, Kunduracılar’ı sahile kadar tertemiz ortaya çıkardığımızda, biz o zaman bu işten çok büyük bir haz duyacağız” dedi.

ESNAFIMIZA VE VATANDAŞIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUM
Süreçle ilgili esnafa ve vatandaşlara da teşekkür ettiğini dile getiren Başkan Zorluoğlu, “Altyapı çalışmalarımızla ilgili esnafımıza ve vatandaşlarımıza tekrar tekrar teşekkür ediyorum. Bu kadar büyük bir altyapı projesine çok sabır gösterdiler. Biz de onların sabrını zorlamak arzusunda değiliz. İşimizi bir gün daha erken bitirebilmek için arkadaşlarımız gece gündüz çalışıyorlar. İnşallah çalışmalar tamamlandıkça çok farklı bir Uzun Sokak, Maraş ve Kunduracılar Caddesi olacak. Biz aynı zamanda yapacağımız cephe sağlıklaştırma çalışmaları ile bu sokak ve caddeleri yepyeni bir görüntüye kavuşturacağız” ifadelerini kullandı.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil