Ana Sayfa Gündem, Politika 3 Mayıs 2021

YOK ARTIK…

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Ali Babacan’ın ‘tasarruf’ konulu videosuna geçmişi hatırlatarak cevap verdi. Varank,”Bu mütevazılık numarasına ben bile kanabilirdim.” ifadesini kullandı.

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Twitter hesabından paylaştığı bir videoda bakanlığı döneminde tasarruf yaptığını öne sürerek “Fotokopi çektiğimiz A4 kağıdını önlü arkalı kullanarak tasarruf ettiğimiz günlerde benim için ‘Fren Ali’ demişlerdi.” ifadelerini kullanmıştı.

Babacan’ın abartılı söylemlerine ise cevap Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’tan geldi.

ALİ BABACAN’IN ‘MERCEDES’ SEVDASI

Bakan Varank, Ali Babacan’a geçmişi hatırlattığı paylaşımında, Deva Partisi liderinin ‘Mercedes’ düşkünlüğüne vurgu yaptı.

Babacan’ın yurt dışında Mercedes harici araçlara burun kıvırdığını söyleyen Mustafa Varank, “Bu mütevazılık numarasına ben bile kanabilirdim.” dedi.

Mustafa Varank paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

“Busan’da Kore yemeği yiyemeyince kriz çıkaran, yurt dışında Mercedes harici araca burun kıvıran, Londra-Vaşington gezilerinde kalacağı otelin yıldız sayısıyla ilgilenen bir geçmişi olmasa bu mütevazılık numarasına ben bile kanabilirdim.

Fren Ali ama neye? Sanayiye olmasın sakın?”

Mustafa Varank tan Ali Babacan a  tasarruf  cevabı  #1

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil