DOLAR 32,5739 0.1%
EURO 35,0131 0.49%
ALTIN 2.431,430,35
BITCOIN 2082407-4.09826%
Trabzon
20°

PARÇALI AZ BULUTLU

13:07

ÖĞLEYE KALAN SÜRE

İLK ADAY “ALİ ÇOLAK”

İLK ADAY “ALİ ÇOLAK”

ABONE OL
22 Mayıs 2021 10:03
İLK ADAY “ALİ ÇOLAK”
0

BEĞENDİM

ABONE OL

STK’larda başkanlık seçimlerine 7  ay kala ilk açıklama Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Esnaf  Odası yönetim kurulunda 2 dönemdir yönetim kurulu üyesi olarak görev yapan Ali Çolak’tan geldi.

Ali Çolak 2022 yılının ocak ayında  yapılacak Oda Başkanlık seçimlerine Başkan adayı olduğu açıkladı

Başkan adayı Ali Çolak amaçlarının esnafa hizmet olduğunu söylerken bir yıldır dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan salgının esnafın belini büktüğünü söyledi,bu yaşadığımız travmanın etkilerini sarmak zaman alacak bu süreçten ancak el ele vererek çıkabileceklerini söyleyen Çolak şimdi kenetlenme ve birlik olma zamanı sorunları tam merkezinde yaşayan biri olarak esnaf arkadaşlarımın da ne sıkıntılar çektiklerini biliyorum İnşaallah Rabbimin izni ve de Esnaf arkadaşlarımın da desteği ile talip olduğumuz bu hizmet yarışında görev bizlere verilirse  yapacağımız çalışmalarla çok kısa bir sürede esnafımızın dertlerine merhem olmaya çözümler oluşturmaya başlayacağız dedi.

Başkan adayı Ali Çolak yaptığı yazılı açıklamayla da adaylığını resmen duyurdu,

Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Esnaf  Odası Başkan Adayı Ali Çolağın yaptığı yazılı açıklaması şöyle :

Değerli Basın Mensubu Arkadaşlar

Öncelikle tanımayanlar için kendimi tanıtmak isterim Ben Ali Çolak evli 3 çocuk babasıyım   çıraklıktan başladığım bu sektörde   30 yıldır esnaflık yapmaktayım halen  Horon Gıda adı ile anılan Bakkal işletmeciliği ni sürdürüyorum.  2 dönemdir de  Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Esnaf Odası Yönetim Kurulu da Üyesiyim

Değerli Basın Mensupları

Üyelerine değer veren, her zaman yanında olan, haklarını savunan, koruyan bir anlayışı prensip edinip birlik ve beraberliğimizi sağlamak, hep beraber bir güç olmak  için 2022 yılının ocak ayında yapılacak olan Trabzon Bakkallar ve Sebzeciler Esnaf Odası Başkanlığına huzurlarınızda aday olduğumu açıklıyorum

Değerli Basın Mensupları

Öncelikle bana güvenerek destek olan, benimle beraber bu yola çıkan odamız üyelerine çok teşekkür ediyorum. Rabbim bu çıktığımız yolda bizleri utandırmasın

Biz bu yola çıkarken kimin neyi neden yapmadığını sorgulayarak değil biz neleri nasıl yaparsak esnafımıza faydamız olacak bunun gayreti ve çabası içerisinde olacağız amacımız ayrıştıran, uzaklaştıran ve ayrımcılık yapan bir anlayışla değil; tüm esnafımızı birleştiren, kaynaştıran sevinçte ve kederde bir olabilen bir yönetim olacaktır.

30 yıldır sektörün içinde olan biri olarak sektörün ve esnafın sorunlarını  biliyorum ve yaşıyorum yönetim kurulunda ki arkadaşlarım da her gün bu sorunların içerisinde yoğrulan cefakar esnaf arkadaşlarım dan oluşmaktadır hep birlikte el ele vererek kenetlenip sorunların üzerinden nasıl gelebiliriz  bunun plan ve projelerini geliştiriyoruz esnaf arkadaşlarımızı ziyaretlerimizde bu konuda ki çalışmalarımızı kendilerine de ayrıntılı bir şekilde anlatacağız.

Allahın izni ile bugün Adaylığımızı sizlerin aracılığı ile açıklayarak seçim çalışmalarımıza start veriyoruz

Değerli Basın Mensupları

Esnafımızın bir çok sorunu vardır bu sorunlarımızın yanı sıra 1 yıldır tüm dünyayı ve ülkemizi tehdit eden salgın hastalık bu sorunlarımızın üzerine tuz biber ekmiştir,esnafımız bir umut bir destek beklemektedir her gün mantar gibi büyüyen zincir marketler ve sermaye gücüne karşı esnafımız tamamen yalnızlığa ve karanlığa mahkum olmuştur ben ve yönetim kurulu arkadaşlarım esnafımıza yalnız olmadığını hissettirmek doğru hamlelerle sorunlarına çözüm getirmek için Oda yönetimine adayız.

Hiçbir sorunun çözümsüz olduğuna inanmıyoruz  sorunların doğru hamleler yapıldığında muhakkak ki bir çözümü vardır. Yeter ki samimi bir şekilde bunu isteyelim ve bu sorunların üzerine düşelim. İnşallah sorunları esnafımızın da destekleriyle çözecek, yüzleri güldürecek ve gelecek günler için umutları tazeleyeceğiz.

Trabzon Bakkallar ve sebzeciler Odasına Allahın izni esnaf arkadaşlarımızın da desteği ile seçildiğimizde esnafımıza yeni bir hizmet anlayışı ile hizmet edeceğiz buradan sizlerin aracılığı ile esnaf arkadaşlarımada seslenmek istiyorum

Sevgili esnaf arkadaşlarım bakkalımıza,manavımıza,büfemize,kantincimize Hizmet yarışında bizde  varız. Bismillah ile kepenklerini açan, Allah için Allah’ın adı ve izni ile işe başlayan helal kazanan, harama meyletmeyen esnaf ve sanatkarlarımızın mesleki faaliyetlerinde karşılaştıkları zorluk ve sıkıntıların aşılmasında sizlerin yanında olabilmek için sizler le birlikte sorunların üstesinden gelmek için sorunlara çözüm odaklı planlarımızla projelerimizle odamızı yönetmeye esnafımıza hizmet etmeye talibiz.

Değerli Basın Mensupları sözlerime son verirken bilinmesini isterimki sadece şu son salgın hastalıkta bile görüldü ki esnafımız sahipsiz kendi kaderine terk edilmiş bir durumda esnafımız için koruyucu ve kollayıcı hiçbir tedbir alınamadı gücün ve sermayenin karşısında yalnız bırakıldı devletimiz esnafımızı korumak için tedbirler aldı bazı desteklerde bulundu peki tek soru

oda esnafımız için ne yaptı .

 

Hepinize saygılarımı  ve sevgilerimi sunuyorum

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!