DOLAR 32,5740 0.09%
EURO 35,0694 0.44%
ALTIN 2.427,050,17
BITCOIN 2092323-3.10586%
Trabzon
24°

KAPALI

04:27

SABAHA KALAN SÜRE

BAŞKAN USTA : ŞOFÖR ESNAFIMIZA AŞIDA ÖNCELİK VERİLSİN

BAŞKAN USTA : ŞOFÖR ESNAFIMIZA AŞIDA ÖNCELİK VERİLSİN

ABONE OL
28 Mayıs 2021 20:04
BAŞKAN USTA : ŞOFÖR ESNAFIMIZA AŞIDA ÖNCELİK VERİLSİN
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Şoför Esnafı için gelecek 90 milyon doz Biontech aşısında öncelik istiyoruz

 

Şoför esnafı  pandemi boyunca şehrin hareketliliğini ve vatandaşlarımızın hareket kabiliyetleri aksamasın diye çalışmalarını aralıksız sürdürdüğünü ve bu zorlu süreçte bazı esnaf arkadaşlarının da hayatını kaybettiğini dile getiren Şoförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta ,şoför esnafına  aşıda öncelik tanınması gerektiğini söyledi.

Salgın döneminde aşılamanın önemi bütün kesimlerce kabul edilmiş durumda,salgını durdurmak içinse elimizde ki en önemli silahımızında aşı olduğu gerek Sağlık Bakanımız gerekse Bilim Kurulu üyelerince söylenmektedir.

Her gün binlerce vatandaşımızı bir yerden bir yere taşıyan şoför esnafımız herkes tarafından takdir edilmeli ki ağır risk altında vatandaşlarımıza hizmet vermeye devam etmektedirler, gerek kendi sağlıkları gerek aileleri gereksede hizmet verdiğimiz vatandaşlarımızın sağlığı açısından şoför esnafımıza aşılamada öncelik tanınmasını istiyoruz.

Ülke genelinde aşılamada istenilen seviyede olmasada epey bir yol kat edildiğini söyleyen Trabzon Şoförler Odası Başkanı Ömer Hakan Usta  artık yazın da gelmesi ile vatandaşlarımız daha fazla dışarı çıkmakta daha fazla toplu ulaşım kullanmakta esnafımızın bu süreçte acilen aşı sıralamasında öne alınmalarını talep etmekteyiz..

Başkan usta  “Türkiye, Biontech Prizer ile 90 milyon dozluk yeni bir anlaşma yaptı. Bu aşılar kısa süre içinde partiler halinde ülkemize gelmeye başlayacak. Burada şoför esnafımıza öncelik verilmesini istiyoruz.Toplu taşımada ki hareketlilik bu isteğimizin haklılığını ortaya koymaktadır dedi.

Başkan Usta son olarakta şunları söyledi:

bazı meslek gruplarına tanınan aşı önceliğinin, mesleki riske göre belirlenmesi, aşılamanın bilimsel verilerle hakkaniyet içinde uygulanması bütün kesimlerce memnuniyetle karşılanmaktadır. Hangi meslek grubunun daha fazla risk altında olduğunun istatistikleri devletimiz elinde mevcuttur. Bu istatistiklere ve bilimsel verilere göre aşılama yapılacak olursa, salgınla mücadelenin temeli olan toplumsal inanç, güven ve kararlılık sağlanacaktır

Esnafımızın ve ülke ekonomisinin daha fazla zarar görmemesi için istatistikler de dikkate alınarak pandemiden en fazla etkilenen mesleklerin başında gelen şoför esnafımıza aşıda öncelik tanınması gerekmektedir. Esnafımızın yaşaması ve vatandaşımıza hizmet noktasında görevlerini yerine getirmesi için çalışan esnafımıza ayrımcılık ya da kayırmacılık olsun diye değil, adalet, hakkaniyet ve bilimsel gereklilik yerini bulsun diye şoför esnafımıza  aşıda öncelik verilmelidir.” Diyorum dedi.

 

 

En az 10 karakter gerekli


HIZLI YORUM YAP
300x250r
300x250r

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.

error: Content is protected !!