Ana Sayfa Gündem, Spor 28 Mayıs 2021

MUHTEŞEM GERİ DÖNÜŞ

19 Ocakta Süper ligin 20. haftasında oynanan Konyaspor  Mücadelesinin 24’üncü dakikasında gelişen hızlı atakta Ömer Ali Şahiner’in sert faülü sonrası acı içinde yerde kalan Abdülkadir Ömür oyuna devam edememiş Hastaneye kaldırılan Abdülkadir Ömür’ün çekilen sağ ayak bileğinin üst bölümünde kırık tespit edilmiş ve en az 4 ay süreyle sahalardan uzak kalacağı ifade edilmişti ki buda  fibula kemiğinde kırık olduğu anlaşılan Ömür’in sezonu kapattığı anlamına geliyordu

İlk olarak yaşadığı büyük sakatlık sonrası herkesi şaşırtan pes etmeyerek büyük bir azim gösteren ve tekrar  formasına kavuşan Trabzonspor’un süper bücürü Abdülkadir Ömür, mücadelesine devam ederek EURO 2020 ye katılacak Milli Takım Aday Kadrosunda da kendisine yer bularak müthiş bir geri dönüşe imza atmış oldu.

Milli Takımın Azerbaycan ile oynanan ve 2-1 kazandığı hazırlık maçında  67. dakikada oyuna dahil olan Abdulkadir  karşılaşma sonrası şu ifadeleri kullandı:

“Herkesin hayali, milli takımda oynamak”

“Öncelikle tekrar mili formaya kavuşmak gurur verici. Herkes 1 dakika bile olsa bu formayı giymek büyük turnuvalarda ülkeyi temsile etmek ister. Herkesin hayali milli takımda oynamak. Bu formayla oynamak için elimizden geleni yapıyoruz. Ben de Trabzonsporda çok çalıştım Antrenmanlarımı milli takıma gelebilmeye yönelik yapmıştım, hocamız da sağ olsun çağırdı. Yavaş yavaş süre almaya başladım, inşallah devam edebilirim.” dedi.

“ÇOK İYİ BİR JENERASYONUMUZ VAR”

İtalya maçını konuşmaya başlamadıklarını söyleyen başarılı futbolcu, Burada çok iyi bir ortamımız var. En yaşlımız Burak ağabey. Ondan çok şey öğreniyoruz. Fransa’da yaptıkları ortada.”

Çok genç bir kadromuz, iyi jenerasyonumuz var. En yaşlımız Burak abi, o da şampiyon oldu, bizim için çok iyi bir örnek, çok iyi bir abi. Bu turnuvaların ne kadar önemli olduğunu, hepimiz için, kariyerimiz için çok önemli olduğunu vurguluyor dedi

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

TARİHE GEÇECEKSİNİZ

TARİHE GEÇECEKSİNİZ

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil