Ana Sayfa Gündem, Spor 30 Mayıs 2021

DOĞRU HABERİN ADRESİ OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ

Trabzonsporda sular duruldu …

25 Mayısta ki haberimizde ” PARMAK KALACAK” demiştik haberimizin içeriğinde ise 

Yönetim tarafından kadro dışı bırakılan Abdulkadir Parmak için yönetim son kararı Abdullah Avcıya bıraktı.

Yaptığı yanlış için hocasından yönetimden takım arkadaşlarından ve taraftardan da özür dileyen Abdulkadir Parmak Hocası ilede özel bir görüşme gerçekleştirmişti.

Transferler için istanbulda bulunan Abdullah Avcının Abdulkadir den memnun olduğu ve “yaptığı yanlışı da anladı takıma olan bağlılığından şüphem yok kendisine bir şans daha vereceğim dediği  gelecek sezonda kendisi ile çalışacağını bildireceği öğrenildi.” diye yazmıştık

Galatasaray maçıyla başlayan süreçte kadro dışı bırakılan Abdulkadir Parmak bugün Trabzonspor kulübünden yapılan resmi açıklamayla affedilerek yeni sezon kamp kadrosuna dahil edildi.

kulüp sitesinden yapılan açıklamanın tam metni :

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı’nın raporu doğrultusunda kadro dışı bırakılan futbolcumuz Abdulkadir Parmak yönetim kurulumuzdan, teknik heyetimizden ve camiamızdan özür dilemiştir.

Teknik Direktörümüz Abdullah Avcı bu özrün ardından Abdülkadir Parmak ile bugün bir görüşme gerçekleştirmiş, görüşmenin ardından oyuncumuzu affettiğini ve yeni sezon kampına dahil edeceğini yönetim kurulumuza bildirmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.”

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

KOMUTAN HAZIR,ASKERLER HAZIR …

KOMUTAN HAZIR,ASKERLER HAZIR …

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil