Ana Sayfa Gündem, Spor 31 Mayıs 2021

BOMBA BATLAMAK ÜZERE …

Trabzonsporda transferde yer yerinden oynatacak bir gelişme yaşanmak üzere …

Önümüzdeki sezon için tek hedef Şampiyonluk olarak koyan bu konuda Teknik Patron ve yönetim olarak bir bütün olarak hareket edilen Trabzonsporda çok önemli bir transferde sona gelinmek üzere.

Transferde mükemmele yakın bir uyum içerisinde çalışan Teknik ekip ve yönetim Trabzonsporun şahlanış yılı olarak gördüğü 2021-2022  sezonunda süper ligde başarıya ulaşmak için güçlü bir kadro kurmak için kılı kırk yararak çalışmaya devam ediyorlar,

Transfer görüşmelerinde aktif olarak yer alan Teknik Direktör Abdullah Avcı kadroda görmek istediği oyuncularla bizzat görüşerek gelecek sezonki hedefleri ve oyuncudan beklediği ve ona vereceği görevleri anlatarak ikna etmeye çalışıyor

Trabzonspor yönetimin ismini sır gibi sakladığı özel bir oyuncunun transferinde sona gelindiği ufak tefek pürüzler kaldığı onlarında giderilmesinin ardından imza için Trabzona getirileceği öğrenildi.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

TRANSFERDE SON PERDE …

TRANSFERDE SON PERDE …

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil