Ana Sayfa Bölge, Gündem 6 Haziran 2021

TRABZON’DAN TÜRKİYE LİSELERARASI MÜZİK YARIŞMASI’’NA REKOR BAŞVURU

Serhat Hacıpaşalıoğlu önderliğinde, End Productions tarafından gerçekleştirilen ‘’Dünyanın En Başarılı Gençlik Organizasyonu’’ ödülüne sahip, bu sene on-line olarak düzenlenen ‘’İpana 23. Türkiye On-line Liselerarası Müzik Yarışması’’na rekor sayıda başvuru geldi. 81 ilden her liseye açık olan yarışma, bu sene 1700 performansla rekor kırarken Trabzon yarışmaya, dört okuldan 83 öğrenci ve grup ile başvurdu.

Trabzon Sosyal Bilimler Lisesi, Akçaabat Güzel Sanatlar Lisesi, Kanuni Anadolu Lisesi ve Akçaabat Atatürk Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’nden 83 öğrenci ve grup, 10 Haziran’da açıklanacak 120 finalistin arasına girmek için mücadele ediyor.

55 şehirden 1700 video performansın başvurduğu yarışmada, başvuruların bitmesinin hemen ardından, performansları değerlendirmek için ön jüri üyeleri yoğun çalışmalara başladı.

Finalistlerin açıklanmasına sayılı günler kala binlerce performansı değerlendirmeye başlayan ve dev isimlerden oluşan ön jüri üyeleri; yarışmanın kurucusu ve başkanı Serhat Hacıpaşalıoğlu, ülkemizin en önemli müzisyenlerinden Özkan Uğur, Fuat Güner, Aşkın Nur Yengi, Turhan Yükseler, Tarkan Gözübüyük ve Fatma Turgut ‘’Türkiye’nin her şehrinden başvuran, gencecik arkadaşlarımızı görünce çok mutlu oluyoruz. Yarışmanın kuralı gereği 120 finalist açıklayacağız belki ama hepsi bizim birincimiz oldular bile.’’ dedi.

10 Haziran’a kadar sürecek jüri değerlendirmesi sonrası belirlenecek 120 finalist ise 14 Haziran’da açıklanacak. 14-25 Haziran tarihleri arasında belirlenen 120 video performansın final oylamaları ve jüri değerlendirmesi yapılacak. Kazananlar ise canlı yayınla 27 Haziran’da açıklanacak.

 

Video performansları BANABAK mobil uygulamasından izlenebilir ve oylanabilir. BANABAK mobil uygulamasında yapılacak olan oylama ile 25 grup, 25 bireysel ve 10 beste performansı ayrıca jürinin belirleyeceği 25 grup, 25 bireysel ve 10 beste performansı toplamda 120 performans videosu finalde yarışacak.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil