Ana Sayfa Gündem, Spor 10 Haziran 2021

ÖNCE KİRALA SONRA SATIN AL

Süper ligi tanıyan bir solbek transferi yapmak isteyen Trabzonspor önceliğini geçen sezon Galatasarayda oynayan Marcelo Saracchi’ye verdi

Sol bek arayışlarında ibre yeniden Almanyaya  Trabzonspor, daha önce nabız yokladığı Marcelo Saracchi için Leipzig kulübüyle bir görüşme daha yapma kararı aldı . Teknik Patron Abdullah Avcı’nın da onay verdiği Uruguaylı yıldızın kiralanması için görüşmelere hız verecek olan Bordo Mavili yönetimde hedef kamp dönemine hazır bir kadro ile girmek.

 savunmanın soluna da nokta atışı bir takviye gerçekleştirmek isteyen yöenetim Avcının önerdiği  4-5isim üzerinden çalışmalara devam ediyor bu konuda Türkiye Süper ligini tanıyan Saracchi Trabzonspor yönetimi ve hoca tarafından ilk sırada tercih edilen isim oldu.

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

KAYSERİ YOLCUSU KALMASIN

KAYSERİ YOLCUSU KALMASIN

error: Content is protected !!
Hazır Site web sitesi kurma webmaster By Uzman Tescil